Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Benefiet 3/09/2011


geertvespa

Aanbevolen berichten

Toen een collega van mijn vrouw me vertelde over dit initiatief heb ik hem beloofd dit op "het forum" te plaatsen. Belofte maakt schuld, dus bij deze:

BENEFIT KRIS

ORSMAAL 3 SEPTEMBER 2011

Aan alle mensen van “Goede Wil”

Als je goed geluisterd heb zul je allicht al wel opgevangen hebben, dat er in ons dorp ook mensen zijn die het niet zo gemakkelijk hebben. Voor sommigen wordt het te veel om dragen. Mensen die, niettegenstaande ze hun uiterste best doen, onophoudelijk tegenslagen beleven en het daardoor steeds moeilijker krijgen.

We hebben het ook opgevangen en gaan daarom een grootse benefiet houden. Zolang we mekaar kunnen helpen, is en blijft alles dragelijk. Zodra we voelen dat er mensen van goede wil achter ons gaan staan, worden we weer sterker. Hopelijk wil jij ook eens even langs komen.

HOE VERLOOPT DIE DAG!

Wanneer : Zaterdag 3 september 2011

Waar : Orsmaal , Waterslot Helenbosstraat 76B

Wie : Hageland Cycling Team en Verenigingen van Orsmaal

De familie Gurny-Pareng, die het initiatief genomen heeft en de ganse parochie Orsmaal staan achter deze organisatie.

PROGRAMMA:

• Voormiddag: Rondritten voor wielertoeristen van 90 en 50 km afstand, ook gezinnen kunnen meefietsen over een afstand van 25 km. Inschrijving tussen 8.00 en 10.00 uur. Trekking bierkorf om 12 uur, tussen aanwezige fietsliefhebbers.

• Namiddag: Rondritten voor motorvoertuigen, afstand 70 km, inschrijving tussen 13 en 15 uur. Trekking bierkorf om 17 uur tussen aanwezige motorliefhebbers.

• Ons schooltje “ de wegwijzer” organiseert tussen 14 en 17 uur een Go-Car race voor alle liefhebbers rond het blok (Helenbos- Kapel- Paardekerkhofstraat).

• Springkasteel en grime voor de kinderen.

• En … een zaal die de ganse dag open blijft!! Iedereen kan er iets komen drinken en ijs, pannenkoeken, broodjes hesp of kaas, hamburger of braadworst komen eten, babbelen en zich amuseren.

• Avond: Een heel gezellige FUIF! Trekking bierkorf om 12 uur onder aanwezigen.

• Gedurende gans de dag “Gratis Tombola”.

En …er zijn steunkaarten te koop aan € 5.00. Je steunt hiermee niet alleen de ganse organisatie, maar je kan er zelfs een drankje mee krijgen in de zaal. Opbrengst gaat integraal naar het vooropgestelde doel. Een vrije gift kan altijd op volgend spaarrekeningnummer.

Rek.: 973-0288227-74 VZW Hageland Cycling Team

Meer inlichtingen: Karel Dumon GSM 0496/58 70 21

Berty Gurny GSM 0486/44 68 35

Evenement: Ride-out

Georganiseerd door: Hageland Cycling Team en Verenigingen van Orsmaal

Lokatie: Orsmaal (tussen Tienen en Sint truiden)

Link naar reactie
  • 4 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...