Ga naar inhoud
Vespaforum.be

aanbod en gevraagde sectie


toon-77

Aanbevolen berichten

IS het misschien geen goed idee deze verder op te splitsen? naar volledige motoren en onderdelen?

ik ben nu zelf ook op zoek naar een vespa, en dit soort fora zijn een bron van informatie en voorkomen dat je in een kat in een zak koopt.

als je dan de vespas kan scheiden van de onderdelen, en ook kan zien wanneer een object verkocht is (filter?) dan zou dat echt wel makkelijk zijn...

Link naar reactie

Agreed.

Er kan eventueel is gespeeld worden met het idee om de gevraagd/aangeboden uit het forum te trekken en een soort mini marktplaats te maken, los van het forum:

- zelf ont-publiceren van je topic of automatisch na een bepaalde periode

- mogelijkheid om wat foto's toevoegen

Anderzijds is het 'voordeel' van de huidige set-up dat ons ons kent en er ook commentaar gegeven wordt, waardoor er minder spam is enz. En de eenvoud, welke bvb bij het evenement formulier momenteel de mist is ingegaan.

Soit, food for thought.

Link naar reactie

het aankoop en verkoop deel van een forum is toch een belangrijk onderdeel van een forum als dit. Ik weet dat in de VW wereld dit ook zo is, en naast het onderdeel "techniek" (lees ik zit met problemen help!!) de meest gebruikte zijn. Natuurlijk zonder commercieel te worden.

Je kijkt hier net om iets te kopen van een echte fan voor een fan, niet om een of andere handelaar winst te laten maken...

Link naar reactie

http://www.vespaforum.be/index.php?q=regels/handelaars

Het is eenieder toegestaan zich te registreren op vespaforum.be. Zowel privé personen als handelaars krijgen toegang. Handelaren dienen zich evenwel kenbaar te maken alszijnde handelaar wanneer zij iets aanbieden in het sub-forum 'Vraag en Aanbod'.

Het beste is dat ge uw neus laat zien bij een club of al eens naar een evenement gaat, dan leer je de mensen achter de nicks gauw kennen en kan je je beter een oordeel over betrouwbaarheid vormen.

Link naar reactie

Aankoop/Verkoop valt nogal mee, de Kever community is een stuk groter dan die voor de Vespa's. Kijk eens op het Germanscooterforum, daar is wel een grote Verkoop/Gezocht sectie, maar de scene is daar dan ook wel vele malen groter dan hier. Trouwens; de meeste onderdelen die je zoekt vind je gewoon in een online shop; bijna alles wordt nog gemaakt, originele onderdelen vinden voor de echt oude/bijzonder scootertjes (alles voor 1959 en GS160/SS180 etc) is toch vaak eBay/beurzen/land van herkomst aftstruinen.

Link naar reactie
  • 5 weken later...

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...