Ga naar inhoud
Vespaforum.be

vraagje voor de bajaj-kenners


JohanR

Aanbevolen berichten

Ga waarschijnlijk dit week-end bajaj-scooter aanschaffen, ga eerst test-ritje mee maken. Hij is uit eerste hand (= diegene die hem verkoopt heeft hem jaren geleden nieuw gekocht), de laatste jaren is er praktisch niet mee gereden. Iemand paar ideetjes waar ik op moet op letten ? Hij is nog origineel (geen restauraties of dingen aan verandert). Zal nadien fotootje posten als de koop doorgaat.

Link naar reactie

Je hebt een roze kaart (inschrijvingsbewijs) en een gva (gelijkvormigheidsattest).

De eigenaar moet een duplicaat van zijn roze kaart aanvragen... het voertuig moet wettelijk gezien vergezeld gaan van zo'n roze kaart. Met een attest van verlies zou ik geen genoegen nemen.

De eigenaar moet tevens een 'attest van verlies' van het gva voorzien en met dat attest een duplicaat aanvragen bij de invoerder. En daar begint het probleem: er is geen invoerder meer in Belgenland ;o(

Een échte roze kaart en een 'attest van verlies' van het gva zou evenwel voldoende moeten zijn.

Weet je wat: gooi het op een akkoordje met de verkoper: Zeg dat je koopt, maar dat je eerst wil zien of je hem kan inschrijven met de huidige documenten. Lukt dat, betaal de man dan voor de scooter. Op een paar uur tijd weet je meteen alle antwoorden als je even langs de DIV passeert om hem op jouw naam in te schrijven.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...