Ga naar inhoud
Vespaforum.be

lind

Leden
 • Aantal items

  108
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

lind last won the day on March 14

lind had the most liked content!

Community reputatie

22 Excellent

Over lind

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag September 28

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  .

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België
 1. afdekplaatjes spiegelgaten Vespa2018 GTS Super sport

  Ze zijn in rubber. Zend gewoon uw adres via e-mail via deze site. Dan stuur ik ze wel via de post. Van Antwerpen naar Oost-Vlaanderen rijden voor 2 van die dopjes zou wat gek zijn. De postzegel zal mijn budget wel niet uit evenwicht brengen.
 2. afdekplaatjes spiegelgaten Vespa2018 GTS Super sport

  Gratis , ze komen van een Gts.
 3. #DutchWesp Custom GTS Candy Python Green

  Ben geen fan van van perso projecten... De reden, zelden zijn ze geslaagd ! Maar in uw geval, is het buitengewoon knap gedaan en geslaagd ! ! Mocht ik uw versie in de winkel kunnen kopen, ik zou geen seconde twijfelen ! Je mag terecht fier zijn op je werk & project. Succes met je verdere projecten en blijf maar posten .
 4. Vespa afhalen Frankrijk

  In het zuiden van Siberië ...
 5. Sleutel bijmaken...gts125

  Even een reactie op een topic van 2009. Ondertussen bestaat de mogelijkheid om een perfect werkende sleutel te maken. Van enkel uw blauwe sleutel. En dit met waarborg. Dus voor zij die hun bruine sleutel en codecard kwijt zijn is er nog hoop. 1 tip let wel waar en bij wie je dit laat doen. Er zitten ook prutsers tussen. Reken wel tussen de 100 en 150 euro voor 1 gecodeerde sleutel. Voorzij die beide sleutels en de codekaart kwijt zijn. Bestaat er ook nog een hoop. Al loopt de kost dan al snel op naar de 400 euro en meer. Bovendien moet u kunnen bewijzen aan de hand van uw documenten dat u de eigenaar bent van het voertuig (en dit om diefstal te verkomen).
 6. Vespa kwijt?

  Heb je ondertussen uw scooter kunnen inschrijven ?
 7. Voor 61 euro heb ik een nieuw !
 8. uitlaat vespa gts 2016

  Je kan ook bij de Piaggio groep blijven. Een Beverly rijd comfortabeler en aangenamer dan een GTS (dankzij de grote wielen). En is al snel een duizend euro goedkoper. En als je uitzonderlijke betrouwbaarheid zoekt kan je beter bij Honda gaan shoppen. Maar we dwalen af. Uitlaten, warmte en zout gaan niet goed samen. Het kan ook zijn dat de vorige eigenaar, Hem eens goed heeft uitgeleefd met een hogedruk reiniger op een hete uitlaat. En nog ter info. Garantie claimen zal met de tijd moeilijker en moeilijker worden. Zolang, dat uw veiligheid en de goede werking van het product (in uw geval de motor en bij uitbreiding de ganse scooter) niet in het gedrang komen. Moet je niet te veel op garantie rekenen. Normale slijtage en gebruikerssporen zijn uitgesloten van garantie. Een uitlaat valt onder de slijtage gevoelige onderdelen, net zoals banden, remmen, lampen, batterij, enz. Feit is als uw scooter enkel bij droog weer rijd en bij geen gebruik in de garage staat. Er weinig kans is. Dat je uitlaat er dan na 1300 km zo zal uitzien.
 9. Bougie lx 125

  In het filmpje is het de bougie van een tweetakt 50 cc. Die van een viertakt 50 cc zijn iets moeilijker om te vervangen. Maar inderdaad, die filmpjes op YouTube zijn een handig hulpmiddel
 10. Italiaanse rechtbank beschermt de Vespa

  Kan de mensen van Vespa geen ongelijk geven.
 11. Dat is ook mijn gemiddelde aangezien ik zelden op de snelweg rij.
 12. Vespa sprint

  Het is een heel mooie Sprint maar voor 100 euro meer heb je een nieuwe Primavera met 2 jaar waarborg (stockdeals) uw dealer geeft wel hèèl veel dan. http://www.kapaza.be/nl/scooters/vespa-125-primavera-nieuw-stockdeals-119104738.htm
×