Ga naar inhoud
Vespaforum.be

lind

Leden
 • Aantal items

  137
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  2

lind last won the day on March 14 2018

lind had the most liked content!

Community reputatie

30 Excellent

Over lind

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  .

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Hoy ik heb gelezen dat jij een oplossing weet indien je de moedersleutel kwijt bent van een Vespa GTS. Kan je me aub informeren hierover want ben de bruine sleutel kwijt.

  Mvg Jc 

   

 2. lind

  Ik rijd rond en kom tegen.....

  Het klinkt hetzelfde bij het uitspreken, maar het is minder ver
 3. lind

  Vespa GTS iget “no power”

  Alvast bedankt voor de tips !
 4. lind

  Vespa GTS iget “no power”

  Vespaciao, geniet nog van je verlof! Maak je geen zorgen, we kunnen wel wat hebben. België is een vrij land. En het is niet omdat we van mening verschillen. Dat je mijn vijand bent! Ik denk gewoon dat jij mij niet 100% verstaat en ik waarschijnlijk u ook niet! We kunnen hier nog tientallen berichten over en weer schrijven maar dat heeft geen nut. Inderdaad laat ons van onze voertuigen en het mooie weer genieten. En als we elkaar eens tegenkomen op een rondrit. Dan kunnen we beter een frisse pint drinken of een cola. In plaats van spijkers op laag water te zoeken !
 5. lind

  Vespa GTS iget “no power”

  Ja vrij zeker, want ze zou graag met een 946 rijden. Maar die staan nog niet in super korting momenteel. Ik denk dat jij slecht geslapen hebt aan je opmerkingen te zien. Toch nog een fijne dag
 6. lind

  Vespa GTS iget “no power”

  Ze was tevreden van de vorige GTS. Maar ze wist dat er door overstock 850 euro korting was op deze nieuwe Touring. Gewoon uit nieuwsgierigheid heeft ze haar oude GTS te koop gezet om eens te peilen naar de reactie’s. En deze waren onverwacht erg hoog. Op het einde van de rit moest ze maar 1500 euro opleg geven tussen de oude , 7 bijna 8 jaar oude GTS en de nieuwe GTS. Dus nu rijd ze een nieuwe waar ze geen testrit mee heeft gedaan. Waarom zou je ook als je al enkele jaren met dit model rondtuft. En zoals eerder vermeld het is niet omdat ze wat opmerkingen heeft. Dat ze er niet graag mee rijd. Dus beste, Vespaciao vrijheid en blijheid en dit ook in mening en keuze. Fijne dag nog ! ter info nog wat advertenties van verschillende dealers zodat je ziet dat er uitzonderlijke kortingen worden gegeven. https://www.2dehands.be/motoren/motoren/vespa/vespa-gts-125-425085813.html https://www.2dehands.be/motoren/motoren/vespa/vespa-gts-125-super-sport-432817570.html https://www.2dehands.be/motoren/motoren/vespa/gts125-super-abs-nieuw-432531820.html
 7. lind

  Vespa GTS iget “no power”

  Ze was tevreden van de vorige GTS. Maar ze wist dat er door overstock 850 euro korting was op deze nieuwe Touring. Gewoon uit nieuwsgierigheid heeft ze haar oude GTS te koop gezet om eens te peilen naar de reactie’s. En deze waren onverwacht erg hoog. Op het einde van de rit moest ze maar 1500 euro opleg geven tussen de oude , 7 bijna 8 jaar oude GTS en de nieuwe GTS. Dus nu rijd ze een nieuwe waar ze geen testrit mee heeft gedaan. Waarom zou je ook als je al enkele jaren met dit model rondtuft. En zoals eerder vermeld het is niet omdat ze wat opmerkingen heeft. Dat ze er niet graag mee rijd. Dus beste, Vespaciao vrijheid en blijheid en dit ook in mening en keuze. Fijne dag nog !
 8. lind

  Ratelend geluid

  Het kan uw varioriem zijn die tegen het Carter slaat. Je kan dat soms hebben. Densnoods een nieuwe varioriem laten steken. Ook als schrijft het boekje dat pas later voor.
 9. lind

  Malossi luchtfilter Vespa GTS 125

  Ik denk dat je die het best op internet gaat bestellen .
 10. lind

  Vespa GTS iget “no power”

  De vrouw des huizes wou eens veranderen van kleurke GTS. En aangezien er overstock was van de Vespa GTS 125 Touring konden we een nieuwe kopen aan een vriendenprijsje. Als je dan weet wat een tweedehands Gts nog gaat bij particuliere verkoop. Hoef je amper wat op te leggen en geniet je weer van 2 jaar waarborg zonder zorgen en kosten. En nog 1 jaar VAB pechverhelping. het is dus een 125 iget geworden ! Na enkele dagen reeds 170 km op de teller. 2 dingen vallen op hij is zuiniger en stiller dan de vroegere GTS 125 en daar stopt dan het positieve nieuws. De dealer had het gezegd , de topsnelheid ligt lager dan de vroegere 125, hij heeft minder kilowatts en ook het optrekken is heel anders. Hij zet vlot aan vanuit stilstand. Maar daarna kruipt de snelheid omhoog. Ondanks dat deze nu ABS heeft remt deze slechter dan de vorige. Je hebt een zadel die vanop afstand kan geopend worden. Maar in vergelijk met een auto werkt dat maar tien procent van de tijd. Het digitaal dashbord is mooi maar kent geen temperatuurmeter meer. Enkel een lampje voor als hij oververhit is geraakt. Op het dashbord zie je ook niet meer naar welke kant je pinkers knipperen en de noodknop om de motor stil te leggen is er ook al niet meer. Versta me niet verkeerd de scooter rijd goed. Maar hij klinkt tegenwoordig meer als een Primavera 50 cc dan als een Gts 125. Comfortabel rijd hij wel en het zadel zit steviger wat beter is voor de rug. Hij heeeft Michelin bandjes en geen Sava rommel. En de voorveer is weer deze van het oude type. Dit model de Gts kent over de jaren al vier motoren 125 cc. De eerste carbu versie zoals bij de GT ( de beste versie) de tweede versie met injectie met stotterende motoren bij koudstart en injectiepomp problemen zoals bij de super van BJ 2010, de derde versie injectieversie , en nu de iget. Één ding weet ik zeker. Mevrouw zal geen zeven jaar met deze Gts rijden. Benieuwd naar ervaringen van andere kandidaten die nu een iget hebben en vroeger met de vorige motor Gts reden carbu of injectie.
 11. lind

  Kan niet meer sneller dan 90km/h

  Slecht werkende lambdasonde, daarom best laten uitlezen.
 12. lind

  Kan niet meer sneller dan 90km/h

  Uw scooter is toch niet recent omgevallen. Als er olie in de luchtfilter loopt kan deze ook niet meer optimaal werken en de snelheid verminderen.
 13. lind

  Kan niet meer sneller dan 90km/h

  Het beste, is uw scooter te laten uitlezen. Kan van alles zijn. Gashuis, bougie, CDI , afstelling van de kleppen. Hoeveel km staan er op de scooter?
×