Jump to content
Vespaforum.be

Schuitro

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

1 Follower

About Schuitro

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vespaclub Neerpelt
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS125
  Vespa Primavera 125ie abs

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Neerpelt
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan gesloten worden. Heb er een besteld.
 2. Heeft iemand nog een zwarte topkoffer te koop?
 3. Dat gaat niet. Maar bij Scooter Shop - Accessories and tuning | SIP-Scootershop.com verkopen ze wel digitale tellers om de analoge te vervangen.
 4. Staat ook nog in de Apple Bookstore. Heb deze net uitgelezen op de Ipad.
 5. De GPS zal wel niet veel stroom trekken dus het zal niet veel uitmaken denk ik. Maar is wel netter.
 6. Achter uw linker afdekplaatje onder het stuur ligt een connector voor het alarm. http://modernvespa.com/forum/wiki-gts250ie-alarm-connector-pin-assignments Hier kunt u 12V geschakeld of ongeschakeld afpakken.
 7. Kijk hier eens: https://manuals.wotmeworry.org.uk/Vespa/
 8. Heb een foto gemaakt met de stekkers nog verbonden en contact aan. Bij het terugzetten van de wijzers ook de stekkers er terug op gestoken en contact aan. Wijzers op de zelfde positie erop gestoken. Maar toch bedankt voor de tip. Hier het resultaat, was wel weer te lui om een batteijtje voor het klokje te gaan halen :-)
 9. En toen waren het er twee. Het Vespa virus is besmettelijk, de vrouw heeft er nu ook een. Een fraaie Primavera 125 met abs.
 10. Die zijn zeker bruikbaar. Wat wil je ervoor hebben?
 11. Dat is een goed idee. Dat ga ik eens onderzoeken.
 12. Het is niet zo goed te zien op de foto maar de wijzertjes zijn omhoog gebogen. De brandstof wijzer gaat gewoon over het pinnetje, de temparatuur wijzer kwam aan de verkeerde kant tegen het pinnetje. Vermoedelijk door zonlicht zijn de wijzers heeeeel broos. De koelvloeistof wijze brak bij de eerste aanraking meteen af. Nu deze kan ik even missen maar de brandstof wijzer niet. Het lijkt me toch onnozel om het complete instumentarium te vervangen voor alleen een paar slechte wijzers. ik heb alles maar weer teruggezet totdat ik twee wijzertjes gevonden heb.
 13. Weet iemand of de wijzers van het instrumenten paneel los te verkrijgen zijn? de wijzers van de brandstofmeter en temperatuur zijn krom en hangen achter het pinnetje. inmiddels heb ik het paneel uitgebouwd en open gemaakt. De wijzers zijn extreem fragiel, verwarmen en rechtbuigen is geen optie.
 14. Merci, heb al een hoop filmpjes gevonden op youtube, waaronder van robot. Zien er niet ingewikkeld uit. Ben niet onhandig al zeg ik het zelf. 18 jaar sleutel ervaring aan gasturbines dus een Vespa gaat wel lukken denk ik. Misschien toch maar investeren in goed gereedschap en een momentsleutel.
×
×
 • Create New...