Jump to content
Vespaforum.be

Schuitro

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Schuitro

 1. https://www.manualslib.de/manual/565355/Vespa-Gts-Supertech-300-Hpe.html
 2. https://www.sip-scootershop.com/nl/product/beschermhoes-piaggio-buddyseat_PI621498 En het plastiek klinknageltje om vast te maken https://www.sip-scootershop.com/nl/product/klinknagel-bevestiging-beschermhoes-6-5x15x11-mm-buddyseat_62149800
 3. Heb ik ook gehad. als je de bovenste kap op het stuur verwijderd kun je de splitpennetjes er uit trekken. dan komen de beugels er zo uit.
 4. Het scherm verwijderen van de beugels. Beugels lossen met sleutel 17 en dan de beugels ongeveer een kwart slag draaien. Dit is een beveiliging tegen los komen met een gleufje. Dan zou het normaal moeten lukken.
 5. Klink idd als een kapotte aandrijfriem.
 6. Mag gesloten worden. Heb een nieuwe teller besteld.
 7. Heeft iemand nog een werkend dashboard liggen voor een S50? Bij mij is de kilometerteller gestopt. Het plastic tandwieltje dat de tellertjes is helemaal plat aan een kant.
 8. Ben ook op zoek geweest maar ook alleen de Duitse versie kunnen vinden.
 9. Han, zeg maar wanneer. Je moet overigens alleen maar de moer achter op de kap loshalen, die onder de grijze kap. Zelfde tool als voor de oudere modellen. Ik Han deze.
 10. Natuurlijk kan ik komen helpen. Woon in Neerpelt. En hier hoef ik niks voor te hebben hoor.
 11. Ik heb de deksel met kijkglas binnen en dit weekend gemonteerd. Geen heel erg moeilijk klusje. Er staat een goede uitleg voor de montage op de Buchsenfuchs website (in het Duits). Nu kan voor elke rit snel de hoeveelheid olie gecontroleerd worden. Beter voorkomen dan genezen zeg ik maar.
 12. Danny, de GTS gebruikt 12 VDC (Direct Current / gelijkstroom). Dit is perfect voor LED. Wel opletten met de polariteit anders doet de LED het niet. Hier kun je het elektrisch schema vinden van de GTS 250ie ABS: https://manuals.wotmeworry.org.uk/Vespa/GTS250ie - ABS/gts250_abs_wiring_diagram.pdf
 13. Ook last van een hoger verbruik. 4500Km en 0.5l olie bij moeten vullen. Omdat de pijlstok wat lastiger is stel je de controle van de olie wat vaker uit. Heb inmiddels ook de deksel besteld met het kijkglas. Dan kun je voor het opstappen even vlug kijken hoeveel olie er in zit. Ook zag ik dat er hier en daar dikkere olie gebruikt wordt met positief resultaat. Is hier meer over bekend?
 14. Heeft iemand nog een zwarte topkoffer te koop?
 15. Dat gaat niet. Maar bij Scooter Shop - Accessories and tuning | SIP-Scootershop.com verkopen ze wel digitale tellers om de analoge te vervangen.
 16. De GPS zal wel niet veel stroom trekken dus het zal niet veel uitmaken denk ik. Maar is wel netter.
 17. Achter uw linker afdekplaatje onder het stuur ligt een connector voor het alarm. http://modernvespa.com/forum/wiki-gts250ie-alarm-connector-pin-assignments Hier kunt u 12V geschakeld of ongeschakeld afpakken.
 18. Kijk hier eens: https://manuals.wotmeworry.org.uk/Vespa/
 19. Heb een foto gemaakt met de stekkers nog verbonden en contact aan. Bij het terugzetten van de wijzers ook de stekkers er terug op gestoken en contact aan. Wijzers op de zelfde positie erop gestoken. Maar toch bedankt voor de tip. Hier het resultaat, was wel weer te lui om een batteijtje voor het klokje te gaan halen :-)
 20. En toen waren het er twee. Het Vespa virus is besmettelijk, de vrouw heeft er nu ook een. Een fraaie Primavera 125 met abs.
 21. Die zijn zeker bruikbaar. Wat wil je ervoor hebben?
 22. Dat is een goed idee. Dat ga ik eens onderzoeken.
×
×
 • Create New...