Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Fahrvergnugen

Leden
 • Aantal items

  23
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Neutral

Over Fahrvergnugen

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  PX50XL

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  goirle
 • Land
  Nederland

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Thanx
 2. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Bij deze de foto's
 3. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Mijn vaste hulplijn bedankt. 13 zit er nog. Tussen 12 en 10 zit niets maar is niet los geweest. Dus moet het 16 zijn. Kan ook wel kloppen want veer 17 lag ook los. Kan het kloppen dat de ring (16) alleen over jet eerste stukje van de as past? Het tandwiel zit iver een dikker gedeelte waardoor de ring niet tegen het tandwiel aanligt.
 4. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Weer een nieuw vraagje. Toen ik mijn blok splitste viel er een ringetje uit. Helaas kan ik er niet achter komen waar dit thuis hoort. Kan iemand mij dit misschien vertellen?
 5. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Bedankt weer, ik had zo'n vermoeden. Is het verstandig om de tandwieltjes er uit te halen?
 6. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Nieuwe dag, nieuwe vragen. op bijgevoegde foto is een onderdeel te zien dat aan de zijkant van mijn blok zit. de krukas drijft dit aan, via de carburateur bedien je een interne hefboom en het leidinkje zit op het inlaatspruitstuk. ik dacht even aan een oliepompje maar er zit geen olietank op mijn scooter en geen 2e leiding op het onderdeel. inwendig zie ik 2 tandwieltjes. Wie kan mij vertellen wat het is, waarvoor het is en hoe het werkt? Ik ben bij een Vespa garage geweest en ook zij konden mij niet vertellen wat het is.
 7. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Idd
 8. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Ik dacht eraan om de zadelrand(zonder tank) waterpas te zetten en dan met een digitale waterpas het balhoofd op te meten. Als ik de standaard waarde zou hebben moet dit volgens mij een goede methode zijn.
 9. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Pilaf, Bedankt WEER voor de juiste en duidelijke info. Ik ben op zoek naar het aantal graden dat het balhoofd achterover staat, dit wil ik graag controleren omdat ik het vermoeden heb dat hij hier een tikje heeft gehad waardoor het balhoofd nu onder een andere hoek staat.
 10. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Bedankt Nero, Deze had ik al van een ander forumlid ontvangen. Staat helaas niet in hetgeen ik wil weten.
 11. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Helaas nog geen antwoorden op bovenstaande vragen maar wel alweer een nieuwe; Wie kan mij vertellen wat de hoek van het balhoofd moet zijn, ik kan dit nergens vinden en wil het graag nameten met mijn digitale waterpas.
 12. Fahrvergnugen

  Missende onderdelen PK50 automaat

  Onlangs heb ik een Vespa PK50 automaat gekocht. deze is door de vorige eigenaar geheel uit elkaar gehaald (kom ik nu achter) en toen weer vlug vlug in elkaar gezet. Met dit in elkaar zetten is hij een groot deel van de onderdelen vergeten en ook zit er niet alles bij. Omdat ik hier waarschijnlijk regelmatig wat vragen over zal hebben start ik deze treath. De eerste vragen; - Heeft deze automaat altijd een snaarspanner op de aandrijfriem of zijn er ook modellen zonder spanner? hij zit er nl. bij mij niet bij. - Heeft er iemand een duidelijke foto van het gasbedienstangetje op de carburateur?, dit zit er bij mij niet bij en ik heb geen idee hoe dit zit. - bestaat er een overmaat naaldlager voor de pistonpen? er zit naar mijn mening nogal wat speling op. Bedankt, paul
 13. Fahrvergnugen

  Zuigerdiameter

  Het is overigens een 16.12
 14. Fahrvergnugen

  Zuigerdiameter

  Ik kom 76 tegen in mijn carb.
 15. Fahrvergnugen

  Zuigerdiameter

  Thanx, dan moet ik me alleen nog even verdiepen in het begrenzen van de snelheid.
×