Jump to content
Vespaforum.be

Heidi Milis

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Heidi Milis

 • Rank
  Lid

Recent Profile Visitors

533 profile views
 1. Ok dit stelt me toch al wat gerust. Al dat het vertrouwen momenteel ver zoek is...
 2. Na lang wachten werd donderdagavond mijn Lml star lite geleverd. Vrijdag gaat mijn man ermee rijden stuur hij een sms dat de Lml precies de hik heeft. Die avond willen we een rit maken naar de winkel van ongeveer 25km. Ik ben zeker 5x stilgevallen. Ik reed rond de 60, hij schokte de hele tijd, plots kon ik geen gas meer geven en bleef de Lml maar vertragen tot stilstand. Starten met het knopje lukte ook niet dus dan maar stampen. Winkel was uitzondelijk vroeger gesloten dus maar weer naar huis. Volgende dag opnieuw. Starten lukt enkel met kikstart en elke 30m schokken. In de winkel hebben ze een nieuwe batterij ingestoken en het moest opgelost zijn, niet dus. Nog een paar dingen geprobeerd aan de motor maar niets werkte. (Hij denkt dat het een naftprobleem is) Morgen gaat hij de motorblok opendoen om te kijken wat het probleem is. Dan koop je en nieuwe en kom je dit tegen. Ik had het me toch anders voorgesteld hoor!
 3. Ok veranderen is de boodschap dus.
 4. Heidi Milis

  Verzekering

  Hallo, ik vraag me af hoeveel jullie betalen aan verzekering. Ik hoorde van iemand dat hij rond de 100€ betaalde. Ik zou met mijn autoverzekering 170€ betalen en zonder autoverzekering rond de 300€. Dit lijkt me toch wat veel.
 5. Nog even een andere vraag. Ik heb nu gevraagd in de winkel om er een zijpikkel op te zetten omdat hij te zwaar is om achteruit te trekken voor mij. Nu lees ik dat de onderplaat daarvan induwt. Is een zijpikkel dan toch geen goed idee of is het overdreven? Zijn er nog andere opties?
 6. Ha super te lezen dat jij er content van bent. Dan zal het met mijn 55kg ook wel lukken. Het is mijn eerste scooter dus voor mij lijkt het zelfs makkelijker dat ik niet zal moeten schakelen.
 7. Tja als ge maar 1,50m zijt moet ge daar rekening mee houden he. Nu vraag ik me dan wel af hoe een man kiest...
 8. Oeps de lat ligt hoog voor een nieuwkomer :-P
 9. Een andere motor? In de winkel zeiden ze dat het dezelfde motor is dan de Lml star. Haja een andere dan de Vespa PK waarschijnlijk Daarom dat ik er dus niet van vind ;-)
 10. Mijn naam is Heidi en ik twijfelde af en toe al eens om een moto 125cc te kopen maar nooit in de praktijk gebracht. Tot ik nu op vakantie een ritje maakte met een Lml star in de bergen. Wat een fantastische dag was dat! Zaterdag thuis gekomen en naar de winkel gereden om te kijken of ik nu een Vespa gts of een Lml star wou. Daar bleek al snel dat ik te klein ben voor de gts , beentjes een 10 tal cm te kort. Ik zet me om Lml zegt de verkoopster het is misschien toch nog wat nipt, er bestaat ook nog de Lml star lite. Awel diene zat als gegoten. Blauw was niet echt de kleur waarmee ik mezelf zie rondrijden dus hup naar de volgende winkel. Binnen gekomen valt mijn oog op de grijze versie met witte banden. Bankkaart in het gleufje en binnen 10dagen staat hij voor de deur! Wat zullen dat lange 10 dagen worden. Ik vind op dit forum weinig tot niets van de lite. Iemand hier ervaring mee? groetjes, Heidi
×
×
 • Create New...