Ga naar inhoud
Vespaforum.be

"Een ongeval is snel gebeurd"


Bulldog

Aanbevolen berichten

Motorrijder omgekomen in Winksele

DM update De motorrijder die vanochtend in Winksele om het leven is gekomen bij een verkeersongeval, is de 24-jarige Koen V. uit Herent. Dat meldt het Leuvense parket. Het ongeval gebeurde omstreeks 08.00 uur op de Brusselsesteenweg tussen Leuven en Brussel.

De motorrijder reed met zijn motor in de richting van Leuven toen hij om een nog onduidelijke reden de controle over zijn rijwiel verloor. De man kwam zwaar ten val en belandde met zijn motor tegen een signalisatiepaal. Koen V. overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Vanochtend met mijn Vespa naar 't werk erlangs gereden. Als ge zo'n wit laken uitgespreid ziet liggen, met nen helm er schoon naast, is het toch wel even slikken...

Moge iedereen die dit leest weer even wat voorzichtiger rijden...

Link naar reactie

Vorig jaar in de ardennen toerke gedaan. In een bepaalde bocht lagen 3 moto's op de grond. Waarschijnlijk een inschattingsfout en 2 ervan waren frontaal op elkaar gereden. Heeft mij 5 minuten gekalmeert en dat was het.

Link naar reactie

Heb al 3 goeie vrienden verloren door een stom motorongeluk.

Als je 18 bent en je verliest een vriend, dan treur je tot een week na de begrafenis en dan ga je verder met je leven. Maar hoe ouder je wordt hoe langer de gedachte aan weer-een-verlies blijft hangen. En hoe voorzichtiger je begint te rijden.

Eén grote frustratie bij het verlies van die 3 vrienden : alledrie waren ze heel voorzichtige rijders, nooit roekeloos, nooit onnodige risico's, ... Als je dan sommige mislukte racers op de weg ziet, dan vloek je wel eens vanbinnen.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...