Ga naar inhoud
Vespaforum.be

manual GS, SS


bardi

Aanbevolen berichten

Beste medemensen,

Ik kwam deze te downloaden manuals tegen:

http://www.scooterlounge.com/vespa/literature/owners-manuals/index.shtml

Misschien handig moest iemand die downloaden en vervolgens kunnen toevoegen aan de rubriek 'boeken' alhier op het forum...

Ikzelf snap niet genoeg van downloaden, uploaden, computersoftwarestuff etc. om dat te doen...

Merci, groet, Bardi

Link naar reactie

Bandbreedte is hoeveelheid dataverkeer die een site genereert. Als je een site host, mag je per maand vaak een bepaald maximum aan dataverkeer genereren.

Elke keer dat een pagina aan jou getoond wordt, gaat er wat van dat verkeer uit de data 'bundel' van die site. Als de beheerder van de site buiten z'n bundel komt, moet ie meer betalen voor het dataverkeer.

Stel je hebt een limiet op de bandbreedte van 2GB, beetje een standaard limiet voor een goedkoop abonnementje bij een hosting provider. Een webpagina zelf is niet zo groot; als mensen een pagina van het forum bekijken 'kost' dat ongveer 50KB, dus je kunt zo'n 40 duizend keer een pagina laten zien voor je bundel op is.

Als je daarentegen een PDFje van 20MB aan je gebruikers ter download aanbiedt, is je bundel na 102 gebruikers op.

Je moet een prijziger abonnement afsluiten als je een site hebt die veel verkeer trekt, doordat je heel veel bezoekers hebt, of doordat je grote bestanden (zoals een foto gallery of video site) op je site wilt hebben.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...