Jump to content
Vespaforum.be

Timxl2

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Timxl2

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Geen
 • Mijn Scooter(s)
  PK 50 XL2 1992
  Tomos quadro 2000
  Tomos quadro 2005
  Tomos quadro 2004
  Tomos classic 1991

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  "s-Hertogenbosch
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja het probleem is bij mij opgelost , het zat bij mij in de gaskabel . Die was niet helemaal jofel en bleef daarom hangen , was bijna niet te zien maar de gaskabel bleef op een millimeter openstaan.
 2. Timxl2

  Project pk50xl

  Lijkt wel of hij te weinig benzine krijgt , geen extra benzine filter gemonteerd ? ik heb zelf een 75 cc met een 16/15 carb met een 74 sproeier dat werkt wel , ik denk dat je nog hoger moet kwa sproeier maat.
 3. Tellerglas is nog nieuw leverbaar , dan heb je gelijk een puntgave. https://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/dashboard-en-schakelaars/m1502176264-tellerglas-chrome-rand-voor-teller-van-de-vespa-pk-50-xl.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr
 4. Of een nieuwe neus kopen en spuiten , of je gaat met polyester aan de gang zodat je schroef weer ergens is vast kan draaien.
 5. Het is gelukt , pffffft De sleutel moet in de stand OFF staan . Dan staat het pinnetje naar onder en dan kan je erbij,
 6. Hoe moet de sleutel staan , op lock , off , on ?
 7. Ik krijg het slot er nog steeds niet uit , de kast is los maar kan er niet vanaf omdat hij achter het slot blijft steken. iemand die weet hoe dit los komt ?
 8. Ik voel me eigen een beetje stom , de buitenkabel zat niet goed , die zat niet goed in zijn zadel. Simpeler kon niet
 9. Ik zal hem vanavond eens los gooien. maar wel vreemd , ik heb niks aan de afstelling gedaan .
 10. Lijkt mij geen probleem , als je blok verders goed is.
 11. Ik heb vandaag mijn motorblok onder mijn xl2 vandaan gehaald om er een 75cc cilinder op te monteren. dat is allemaal gelukt , maar nu er alles onder zit kan ik hem niet starten met Kickstarter en ook niet in de versnelling. Het lijkt wel of ze niet zijn aangeloten. met de Kickstarter draait de ventilator ( van de lucht koeling ) ook niet mee , maar als ik aan de ventilator draai voel ik wel weerstand van de zuiger in de cilinder. Ben verders niet aan de Kickstarter geweest , en ik weet niet wat ik nu verkeerd doe? Heeft iemand een idee?
 12. https://issuu.com/sip-scootershop.com/docs/katalogklassik_2
×
×
 • Create New...