Jump to content
Vespaforum.be

Timxl2

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Geen
 • Mijn Scooter(s)
  PK 50 XL2 1992
  Tomos quadro 2000
  Tomos quadro 2005
  Tomos quadro 2004
  Tomos classic 1991

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  "s-Hertogenbosch
 • Land
  Nederland

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Timxl2's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done

Recent Badges

8

Reputation

 1. Ik heb nog anderhalve week vakantie , als je een gaatje hebt , gooi ik hem op een aanhanger en kom je kant op. ik weet het gewoon niet meer hoe verder nu ? nu ben ik geen top monteur maar weet over het algemeen wel hoe alles hoort te werken. dus laat maar iets weten als het mogelijk is ?
 2. Probeer eens een DR 75 cc cilinder met een wat grotere carburateur .
 3. Hoi hoi , Na al een tijdje probleemloos te hebben gereden +- 3 a 4 maanden , nu een start probleem. Gisteren een rit van een half uur gedaan , na een uurtje wilde ik weer gaan rijden en hij starte niet. na veel proberen heb ik hem van een helling afgeduwd en hem in zijn versnelling gestart (ging ook niet van harte) Ik heb er mee naar huis gereden , maar ik miste wel wat trekkracht en zijn top was ook niet meer zoals het was. Bougie vonkt en net de gehele tank + carburator gereinigd , maar zonder succes. Het enige wat ik me van gisteren van de heen rit kan herinneren dat ik een keer mis geschakeld heb een versnelling te ver terug. Maar toen deed hij nog normaal , pas na de stop is het probleem gekomen. Ik weet niet waar ik het nu moet zoeken ? Iemand toevallig in de buurt van Den Bosch (Nederland) die me hier bij kan helpen ?
 4. Ja het probleem is bij mij opgelost , het zat bij mij in de gaskabel . Die was niet helemaal jofel en bleef daarom hangen , was bijna niet te zien maar de gaskabel bleef op een millimeter openstaan.
 5. Timxl2

  Project pk50xl

  Lijkt wel of hij te weinig benzine krijgt , geen extra benzine filter gemonteerd ? ik heb zelf een 75 cc met een 16/15 carb met een 74 sproeier dat werkt wel , ik denk dat je nog hoger moet kwa sproeier maat.
 6. Tellerglas is nog nieuw leverbaar , dan heb je gelijk een puntgave. https://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/dashboard-en-schakelaars/m1502176264-tellerglas-chrome-rand-voor-teller-van-de-vespa-pk-50-xl.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr
 7. Of een nieuwe neus kopen en spuiten , of je gaat met polyester aan de gang zodat je schroef weer ergens is vast kan draaien.
 8. Het is gelukt , pffffft De sleutel moet in de stand OFF staan . Dan staat het pinnetje naar onder en dan kan je erbij,
 9. Hoe moet de sleutel staan , op lock , off , on ?
 10. Ik krijg het slot er nog steeds niet uit , de kast is los maar kan er niet vanaf omdat hij achter het slot blijft steken. iemand die weet hoe dit los komt ?
 11. Ik voel me eigen een beetje stom , de buitenkabel zat niet goed , die zat niet goed in zijn zadel. Simpeler kon niet
 12. Ik zal hem vanavond eens los gooien. maar wel vreemd , ik heb niks aan de afstelling gedaan .
×
×
 • Create New...