Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Flexi

Leden
 • Aantal items

  31
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

2 Neutral

Over Flexi

 • Titel
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa cosa 200

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Wilderen
 • Land
  Belgiƫ

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Flexi

  Achterrem cosa 200

  Te laat Heb deze morgen enkelle keren gepompt maar niets zien lekken ofzo. Ik kijk het later na
 2. Flexi

  Achterrem cosa 200

  Ok zodra ik de kans krijg kijk ik dit na en zoek ik het topic op! Bedankt Dimi!
 3. Flexi

  Achterrem cosa 200

  Niemand die een idee heeft?
 4. Flexi

  Achterrem cosa 200

  Helaba, Vandaag nog een beetje gesleuteld aan de cosa. Achtervelg en remtrommel afgedaan om af te bijten en opnieuw te spuiten. Maar toen ik de trommel afdeed heb ik iets vreemds gezien. Mijn trommel en remschoenen zijn vettig dat lijkt me niet normaal. Zelfs na het kuisen van de trommel met remreiniger hangt er percies nog een laagje in. Is dit normaal of lekt mijn cilindertje? Thanks!
 5. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Duits is niet echt een probleem voor mij. De starter zit rechtstreeks op het blok zonder bocht Ik ga testen met mijn batterij lader om te zien wat het doet. Zijn er nog mensen die soms problemen hebben om hier iets geplaatst te krijgen? Ik krijg soms geen text als ik typ
 6. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Hallo, Sorry voor de late reactie maar ik kreeg niets gepost. Carb probleempje lijkt opgelost. Ik heb 125 sproeier steken voor de moment met ander uitlaat 55/160 Be3 Ngk 8 bougie Mengselschroef staat op 2 toeren denk ik. Van welk model komt jouw nieuwe gasschuif? . Ik heb de starter afgehaald maar zie er niet veel aan hoe kan ik die testen? Waneer ik op sip kijk is die starter niet dezelfde als de mijne ik snap niet goed hoe dit kan Vespa reng deng dank u voor de hulp!
 7. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Oei weet ik niet meer van buiten Ik zal de volgende keer kijken Ik snap het soms niemeer heb al verscheidene 2 takten en enkelle 4 takten uit mekaar gehaald en terug in mekaar gestoken en nu krijg ik een klein vespatje nie aant draaien zoals het moet
 8. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Hallo, Even tijd gehad om aan de vespa te werken. Heb de bougie aangepast naar een 8 en heb de ralentie sproeier geplaatst. Na enkelle keren kicken starte ze en heb ik haar even laten draaien en een kort ritje gedaan hier in de straat. Terug thuis gekomen op de zij standaard gezet en na even viel ze terug stil. Om haar gestart te krijgen met de kickstarter moet je verscheidene keren kicken En dan durft ze nog stil te vallen. Mijn probleem is blijkbaar nog niet opgelost. Zou ze te rijk staan nu? Heb momenteel de originele uitlaat nog steken. Een vraagje over de startermotor. Ik heb even zitten rondkijken op ebay en de meeste die ik tegen kom zijn voor cosa's van 88 tot 91 mijne is van 92 Zit er verschil op de startermotor? Thanks!
 9. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Heb vandaag de carb eraf gehaald en tegen een venster geplaatst en de carb wiggelde. Dus krom. Heb hem dan gevlakt op een stuk schuurpapier p400 besprenkeld met olie. Na enkelle minuutjes cirkeltjes te draaien heb ik terug een vlakke carb. Heb mijn schuif ook uitgehaald en gevlakt . Alles schuift nu lekker. Carb terug geinstaleerd en vastgezet op 6nm Dan de test. Na enkele keren kikken is ze gestart en bleef mooi draaien. Heb een klein ritje gedaan op de oprit en bleef mooi draaien. Bij het terug naar mijn garage rijden is ze terug stil gevallen en wou niet meer starten Ik ga morgen nog eens proberen met mijn batterij om te zien of ze dan beter start. Heb net een nieuwe bougie en die 55/160 ralenti sproeier besteld. Hopelijk is mijn probleem opgelost ik wil gaan rijden
 10. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Ah goed om te weten! Waarom? Zit er lucht op ofzo? Gisteren hebben ze me op een engels forum verteld dat mijn carb misschien krom is en dat ik de 2 schroeven moest losdraaien en nog eens proberen. Heb ik vandaag snel gedaan en tis misschien maar een gedacht maar het gaat percies iets vlotter. Ik ga morgen de gaskabel uit zijn hoes halen en goed invetten en nog eens proberen met de carb vastgeschroefd en losgedraaid. Wat te doen indien hij echt krom is?
 11. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Links werken niet
 12. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Hallo, Vandaag nog eens tijd gehad om te sleutelen. Benzine lek is opfelost met nieuwe spanring zoals ik vermoede. Maar het andere probleem is nog niet opgelost. Heb de carb er terug afgehaald en de pin en de veer nagechekt en met de hand sluit de schuif perfect. Heb de deksel van de oliepomp afgedaan omdat mijn armpje niet goed functionderd waardoor de schuif blijft open staan. Heb ineens alles opgekuis en een nieuwe dichting gemaakt. Helpt nog steeds niet Nog iemand problemen gehad met het armpje? Zie video: https://streamable.com/y2k2w Zelfgemaakte dichting <a href="https://ibb.co/iFQE9y"><img src="https://thumb.ibb.co/iFQE9y/DSC_0714.jpg" alt="DSC 0714" border="0" /></a> Dichting geplaatst <a href="https://ibb.co/k6mbNJ"><img src="https://thumb.ibb.co/k6mbNJ/DSC_0715.jpg" alt="DSC 0715" border="0" /></a> Heb het dekseltje aan de binnenzijde een beetje gesmeerd en de veer aan de buitenzijde ook, Kabel heb ik goed ingespoten met wd40 Probleem blijft.... Moet ik het armpje vernieuwen?
 13. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Wel das e goei gedacht se! Dank u!
 14. Flexi

  Cosa 200 carbu probleempje

  Zodra ik de kans krijg ga ik de carb terug afhalen en alles nakijken Ben het beu om hem eruit te halen zonder resultaat
×