Jump to content
Vespaforum.be

Vespa-60

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vespa-60

  1. Jou ontstekingsprobleem is opgelost? Super!
  2. Bedankt! Ik ga het checken en laat het weten.
  3. Bedankt voor de tips. Hij slaat af na ongeveer 10 tot 15 minuten rijden. Dan rijd hij vooraf prima, niets aan de hand, niet stotteren niets. En ineens.. dood. Alsof de benzine op is. Wacht ik dan ca 10 minuten, dan starten en loopt ie weer. Probeer ik het te snel, dan krijg ik hem niet aan. Als ik dus ca 10 min weer probeer, dan rijd het ca 2 minuten helemaal goed, en dan weer dood. Hoe langer ik wacht van de uitval tot het weer proberen, ,hoe langer hij blijft lopen na die tijd. Tot max 15 minuten. Ik heb de benzine slang gezien, die lijkt me niet te lang of ik een knik liggen. Meer een flauwe bocht maar ziet er wel goed uit.
  4. Top! Ik ben ook altijd van de foto's. Zegt altijd zoveel meer :-)
  5. Oke. Dus die slang die naar niets gaat (er bij hangt), daar een keer goed in blazen is ontluchten van de tank?
  6. Ow is die aanwezig! Dat is een goeie! Even zoeken waar die hoort te zitten.
  7. Ja de tank heb ik er uit gehad. De benzine leiding goed gecontroleerd. Geen vreemde lucht bellen gezien. Hoe check ik dan of ik een vacuüm in de tank heb?
  8. Ja, ik las het stuk over de gevreesde groene kabel.
  9. Daar begint het wel op te lijken. Maar de temperatuur loopt op, dus binnenkort zullen alle alarmnerinkjes er wel af gaan ;-)
  10. Ja, heb ik gedaan. Zag er goed uit. Geen lucht in de leiding te bekennen.
  11. En na het opladen klinkt het zo. Is de elektronische benzine regelaar erg afhankelijk van de accu? Of werkt het ook wel als je rijd en dus stroom opwekt? Video: https://streamable.com/ppfvp
  12. Zou die bruine kabel op de accu voor het bijladen tijdens het rijden kunnen zijn?
  13. Grrr.. de accu geeft maar 8V. Desondanks starten met kickstarter en rijden gaat wel.
  14. Aarde draad zie ik ook vastzitten (rechts). Bruinedraad loopt daar het kastje in (links)
  15. Gekeken. De bruine draad hangt wel los maar die weer bevestigen had heen effect. De Neutral brand inderdaad niet bij contact aan en van de bok af. Even de zekering box zoeken.
  16. Mijn Cosa uit ‘90 heeft een elektrische startknop. Bij aankoop deed hij het al niet. Is die een bekend probleem? Wat zou het initieel kunnen zijn? Misschien een veel voorkomend iets?
  17. Video: zo klinkt hij nu. https://streamable.com/4oarz
  18. VIDEO: Zo klinkt hij nu. https://streamable.com/4oarz
  19. Gedaan. Vanaf de tank de slang gezien. Ziet er helemaal vol uit. Geen luchtbellen te zien.
  20. Kan ik er iets zelf aan doen? En de choke hoe check ik die?
  21. 1990, ja dat is Cosa 1 dacht ik. Vanaf 91 Cosa 2.
  22. Goede tips! Iedereen hanteert zijn eigen beveiligingsgraad natuurlijk en dat zal vooral door ervaringen komen. Thanks!
×
×
  • Create New...