Jump to content
Vespaforum.be

Bucci

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Bucci

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS i.e. Super Sport 125cc

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België
 1. Is dat niet enkel voor 2-takt? ik denk dat dit geen verschil zou maken als er al één zit mits dit een moderne vespa is
 2. Geachte, Vorige zomer hebben we een nieuwe Vespa gekocht. Een B-klasse omdat we in de zomer vaak met 2 de Vespa gebruiken en niet altijd onze beschermkledij willen aandoen. Deze wordt ook enkel gebruikt binnen de stad. Nu en dan ééns voor een iets langere afstand, daar stoort het dan soms wel eens dat de teller op 45 km/u blijft hangen... Heeft iemand ervaring met het installeren en rijden met een ECU Unit Malossi?
 3. Overdag kan dat wel eens gebeuren. Ga ermee gaan werken... Tijdens de nacht staat hij wel altijd binnen.
 4. Klopt! Het is door die bak dat de verf beschadigd is.Zie foto's
 5. Bedankt voor het advies, hiervoor plaats ik dus graag zo'n vraag op een forum :-). Het doel van de lakstift is niet zo zeer om krassen weg te werken... Het ergert mij vooral dat onder de zadel de volledige rand de verf aan het verdwijnen is en ondertussen zelfs al kleine plekjes roest tevoorschijn komen. Hiervoor had ik graag de rand wat afgeschuurd en dan juist met een lakstift deze terug kleur/beschermlaag gegeven.
 6. Heel erg bedankt Ik had deze site ook al gevonden, maar helaas is er geen sticker meer aanwezig met de kleurcode onder mijn zadel. Nu ondertussen wel al kleurcode gevonden via andere website. (vermoedelijk Titanium Mat 742/B) Helaas is deze niet beschikbaar op bovenstaande website in stiftvorm enkel een spuitbus. Ondertussen al een aantal nl websites gevonden, maar daarmee weet ik nog niet of ze betrouwbaar zijn. Maar toch bedankt voor uw reactie.
 7. Beste, Graag zou ik voor mijn Vespa hier en daar iets retoucheren. Kent iemand een site waar ik deze online kan bestellen? Alvast bedankt.
 8. - Stuurkap front GTS Titanium - Stuurkap back GTS Titanium (kleine schade zie laatste foto) http://www.2dehands.be/motoren/accessoires-onderdelen/overig/vespa-gts-super-sport-125-300cc-214956871.html Afhalen in Oostende.
 9. Ik verkoop een Vespa GTS Super Sport Start motor (2,5 jaar oud). Deze is in perfect werkende staat! http://www.2dehands.be/motoren/accessoires-onderdelen/motorblokken-blokonderdelen/vespa-gts-super-sport-125-214955293.html
×
×
 • Create New...