Jump to content
Vespaforum.be

Pepino

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About Pepino

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  VC Middelkerke
 • Mijn Scooter(s)
  PX 125 2014
  PK 50 XL 1982

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Schellebelle
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.facebook.com/events/829324040527142/
 2. Ride-Out 'For Kids' Datum: 10-7-2016 09:00 to 10-7-2016 18:00 Ride-Out 'For Kids'
 3. Jawel beste Freddy, deze rit is ook voor 50cc brommers, scooters en bromfietsen ik rij zelf mee met mijn pk50xl de rit is ook bepijld voor mensen die graag wat trager rijden dus dat zou geen enkel probleem mogen geven der rijden normaal gezien zelfs verschillende oude 50cc brommers mee .
 4. ZONDAG 22 JUNI OLDTIMERRIT VOOR BROMMERS EN MOTOREN SAMENKOMST EN INSCHRIJVING OP HET DORPSPLEIN VAN SERSKAMP (WICHELEN) INSCHRIJVEN TER PLEKKE VANAF 13U DE PRIJS IS 5 EURO VOOR LEDEN 6 EURO VOOR NIET-LEDEN INCLUSIEF 3 CONSUMPTIES EN VERSNAPERINGEN VERTREK 14U DE RIT BRENGT ONS NAAR DE MOOIE STREEK ROND ASPELARE EN DE DENDERVALEI EN ZAL ONGEVEER 65 KM LANG ZIJN EN DEZE ZAL ZOWEL OOK BEPIJLD ALS BEGELEID ZIJN ZODAT MENSEN DIE DIT WENSEN OP HUIN EIGEN TEMPO DE RIT KUNNEN RIJDEN . IEDEREEN MET EEN OLDTIMER BROMMER EN OF MOTOR IS VAN HARTE WELKOM, TOT DAN HET BESTUUR .
 5. kijk he ik vind het gewoon ergelijk en spreek niet voor mezelf alleen ik heb hier wel al meerdere posts gezien van anderen zonder deftig of zelfs al helemaal geen antwoord op de vraagstelling, en waar heb ik iemand uitgemaakt voor het vuil van de straat ? maar goed ik ga hier geen woorden meer aan vuil maken bedankt voor de hulp :-p
 6. kan mij niet schelen geef dan acurate commentaar want tis niet den eerste keer dat ik wat info vroeg en geen reactie krijg ! Ik dacht dat die forum er net voor diende om elkaar te helpen en mssn van elkaar te leren ?
 7. als de motor geen verbranding niet meer maakt dan kan hij wel nog ronddraaien he slimmen ! plaats van commetaar te geven op mijn zinsbouw zou ge beter wat relevante commentaar geven op het probleem maar goed ben dat al gewoon van die muggezifters die hier soms zitten... als ge niet bij ne club zit en ge hebt geen mininuum een 125 cc dan tel je hier haast niet mee... so what ik heb jullie naast de kwestie antwoorden niet nodig hoor !
 8. probleem opgelost vuil in de carburator
 9. ik had deze week een probleem met de carburatie ivm valse lucht zuigen maar dat is nu volgens mij opgelost. Gisteren ben ik er mee naar oostende geweest ( zo een 180 km heen en terug) de eerste 15 km verliep alles voortreffelijk tot ik in Gent op een kaseibaan kwam en het begon terug opnieuw dat stilvallen iedere keer als ik gas inhoud of stopte aan een kruispunt... Zou het aan de ontsteking kunnen liggen ? Ik heb dit probleem al eerder gehad maar toen ik de carburator heb gedemonteerd en dat buisje dat naar de inlaat gaat heb vastgeplakt met lock-tite en de carbu heb uitgeblazen en gekuist was het weer gedaan. ik vind het raar dat het net op die slechte kaseibaan terug begon . Iemand een vermoeden of een idee waar ik het probleem zou kunnen vinden ? graag jullie bevindingen en reacties hier alvast bedankt grtjs
 10. Hallo beste vespisten, Aan wat zou dat kunnen liggen telkens als ik mijn gas los in 4de versnelling rond 30 km/u valt de vespa stil geef ik gas bij dan draait hij terug heb dat in alle versnellingen .
 11. duizend maal excuus deze hadden jullie nog van me te goed een paar sfeerfoto's van men Tripje naar Durbuy beter laat dan nooit zeker ?
 12. Pepino

  Terug Nieuw

  nog een terug nieuwen ik ben ook zo enen in alle geval welcom back groetjes Pepino
 13. hallo, staat dat voor een pk50xl ook die zelfde plaats ? groeten
×
×
 • Create New...