Jump to content
Vespaforum.be

Checkerpig

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Checkerpig

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Honda Dax

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Belgiƫ
 1. Hallo, ik probeer de originele beugel voor achteraan te monteren maar stel vast dat ik de klem onderaan met de boutjes naar voor ipv naar achter kan monteren zodat de voorgeboorde gaten juist aligneren met de beugels links en rechts. Wanneer ik ze volgens de foto's monteer zitten de gaatjes 90 graden gedraaid... Op een Duits forum staat de scan van de montageinstructies: http://www.vespaforum.de/viewtopic.php?f=9&t=19537&sid=bf3f1de3fcd899f4d13726a697c8c749 Moet ik nieuwe gaatjes boren? De drie boutjes wil ik zeker naar achter richten. Zoals ze nu verkeerd zitten kan er bvb een touw of draad aan blijven hangen als je er over zou rijden... Een tweede probleem is de montage boven het achterlicht. Wanneer ik de beugels bovenop monteer zoals op de foto dan kan het plastieken kapje er niet meer op... CP
 2. Merci, precies wat ik gehoopt had. Ik wacht nu nog tot het weer wat beter wordt alvorens ik een verzekering neem. Wanneer blijkt dat ik niet goed met het verkeer meekan, zal ok zo een fijnere ring overwegen. Laat je later eens weten hoe de Vespa in de praktijk rijdt?
 3. Ik heb pas een stevig slot gekocht: http://www.gleco.nl/accessoires/scooter-motor-sloten/citycat-art-150cm.html maar stel vast dat ik niet echt een goede manier heb om een LX vast te leggen... Het oog aan het chassis is te klein voor mijn slot. Door het voorwiel kan maar is natuurlijk niet veilig. Door het achterwiel kan, maar dan moet je uitkijken voor de uitlaat. Iemand een manier? CP.
×
×
 • Create New...