Jump to content
Vespaforum.be

Picia

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Picia

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Neen
 • Mijn Scooter(s)
  PX125E
  4ET 125CC van 1998

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Puurs
 • Land
  Belgiƫ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zal een foto nemen en door sturen , zal een kijken wat deze kosten..

 2. heb je daar een foto van ? en hoeveel moeten ze kosten ?
 3. ik zoek spiegels (liefst zwart) voor mijn ET4. Heb jij zoiets liggen ?
 4. http://www.wotmeworry.org.uk/manuals/ET4/
 5. je kan gelijk hebben, als ze tegen mij zeggen dat de batterij juist vernieuwd is en ze laten zelfs het factuur zien van een nieuwe, dan geloof ik dat. Maar in werkelijkheid is hij vervangen maar niet door diegene dat op het factuur staat, pas op dit is door de verkoper mij wijsgemaakt. en als de garagist mij zegt mevrouw we hebben uw carborator uit elkaar gehaald en hij als hij nog lekt zal je deze helemaal moeten vervangen, dan geloof ik deze man ook want hij is toch de man met ervaring. Wat ik vooral geleerd heb, is niet zo snel nog iemand te geloven. Ik heb mij een manual afgedrukt, spijtig wel in het Engels maar het gaat wel lukken samen met jullie op het forum.
 6. Mijn broer heeft hem vandaag open gedaan en een pinneke vervangen. Lekken zou opgelost zijn. Stel ik mij wel de vraag, konden ze dat in de garage dan niet zien ? Te simpel ? Batterij was vervangen (maar weeral bedrogen) niet door een nieuwe, nu dus wel. Hij loopt als nieuw. wat is het verschil tussen een pre-leadermotor en geen pre-leadermotor ?
 7. Bedankt dat stelt mij al een beetje gerust, ik zal nog wat afwachten vooraleer zwaar kosten te doen, het is waar dat rijdt heeeeel plezant en rap dat die is. Maar op de moment wil hij niet starten, zucht. Verzopen denk ik, want de lichten werken nog. Morgen komt er iemand naar kijken
 8. Klopt dat het begonnen is na het vol tanken al 2 keer maar het stopt niet met lekken. Ik heb er een fles ondergezet en die is nu na een week toch voor een derde vol.
 9. Nieuw probleem gisteren een 15 km gereden en de motor stond heeeeel warm mijn handtas onder het zadel was heel warm. Het houdt niet op vrees ik. Wat kan dit zijn ? Vanavond ga ik terug zo'n 25 km doen of niet doen ?
 10. De garage is eigenlijk een voor de nieuwe modellen. En staat bekend als een dure maar wel te vertrouwen, en ja ik heb deze particulier gekocht. Aan het geluid is niks mis mee. Ik heb nu voorlopig het overloop darmke dicht gestopt en omhoog geplakt. Heel ons huis stonk naar benzine. Van de winter halen we hem uit elkaar. Als ik dan hulp nodig heb roep ik jullie nog is op, bedankt. Ben al een beetje gerust gesteld.Nu genieten van de goeie zomer.
 11. dat heeft mij al 135 euro gekost.
 12. Niks vervangen enkel uitgekuist en afgeschrapd of zoiets, hij sprak over volledig vervanging en honderden euro's
 13. Vespa ET4 125cc van 1998 gekocht, 3000 km, heeft naar het schijnt lang stil gestaan. volgens garage moet de carburator vervangen worden en gaat het honderden euro's kosten. Was niet vermeld bij de verkoop natuurlijk. Dus ben ik dik bedrogen geweest. De garagist heeft de carburator uit elkaar gehaald, gekuist maar helaas het heeft niets uitgehaald. De benzine blijft eruit druppelen. Klopt dit ? Wat is jullie mening hierover ? Bestaat er een goedkopere oplossing ? LmL onderdelen ? goedkoper ? groeten Patricia
 14. Volgens een kennis is er aan de Carnotstraat in Antwerpen ergens een winkel, waar je bijna niet binnen kunt door het aantal tweedehands motorfietsen en vespa's die er binnenstaan. ik ben onmiddellijk beginnen googlen, maar helaas. Kent er iemand van jullie deze winkel ?
×
×
 • Create New...