Jump to content
Vespaforum.be

miracle

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by miracle

 1. Bedankt voor de info. ik verneem net van een Vespa restaurateur dat dit 28 graden moet zijn voor mijn model... Het is niet makkelijk als iedereen iets anders zegt. ik probeer het en zie wel
 2. Ik kijk morgen om foto’s te plaatsten. nier altijd alles loopt van een leien dakje maar het komt wel allemaal goed.
 3. Ik heb de bacchetta deels uit elkaar gekocht, wa niet compleet, stond al jaren stil en draaide natuurlijk niet. -het probleem met het schuurend achterwiel is blijkbaar een afstandsring die ik ontbreek en er niet tussen zat van in het begin. De ring zou achter mijn remtrommel en tussen de oliekeerring en lager moeten zitten... met deze te bestellen en te plaatsen zou dit normaal moeten opgelost zijn. De ontsteking heeft nieuwe contactpunten, bedrading en condensator gekregen. (De foto is van er voor). zoals je kan zien zijn er geen merktekens te zien. Ik de ontsteking reeds in verschillende vermoedde posities gezet maar helaas krijg ik hem niet aan de praat. Spijtig genoeg had ik geen voorbeeld van hoe het was want deze was gedemonteerd. @Frederik als het toch zo simpel is zonder merktekens en voorbeeld hoe het was. Zeg me dan hoe deze moet staan.
 4. Bedankt voor de info. ik zie niet echt een merkteken op de ontsteking. Waarvan ik kan uitgaan... bedoeld u dan de ontsteking naar links of rechts verdraaien?
 5. Hallo, ik ben bezig aan een restauratie van mijn Vespa bacchetta V14T. Nu ik de motor heb gereviseerd en terug heb gemonteerd wilde ik mijn achterwiel monteren maar deze komt net tegen de bout van de veerpoot waardoor deze schuurt. Geen idee wat ik verkeerd doe... ik heb het probleem even laten rusten en wou de motor eens doen draaien maar ik krijg hem niet weg. Ik zag wel dat ik de ontstekingsplaat waar de spoelen opzitten kan verdraaien. Moet deze in een bepaalde positie staan? Iemand enig idee?
 6. Hallo, ik ben bezig aan een restauratie van mijn Vespa bacchetta V14T. Nu ik de motor heb gereviseerd en terug heb gemonteerd wilde ik mijn achterwiel monteren maar deze komt net tegen de bout van de veerpoot waardoor deze schuurt. Geen idee wat ik verkeerd doe... ik heb het probleem even laten rusten en wou de motor eens doen draaien maar ik krijg hem niet weg. Ik zag wel dat ik de ontstekingsplaat waar de spoelen opzitten kan verdraaien. Moet deze in een bepaalde positie staan? Iemand enig idee?
×
×
 • Create New...