Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Johan op zijn Vespa

Leden
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Johan op zijn Vespa

  1. Even wat duidelijker: Na het tanken draai ik de tankdop gewoon handvast dicht. Als ik de volgende keer weer ga tanken dan zit de dop heel stevig vast. Ik ben niet de enige met dit "probleem". Hoe komt dit? Het betreft twee scooters, allebei nog geen jaar oud. Ik ben benieuwd of meer mensen dit ervaren.
  2. Bedankt voor de reacties. Het betreft een brom scooter, dus met geel kenteken ofwel de 45 km/h uitvoering. De Vespa heeft een iGet euro 5 motor. De tent is, als de zon erop staan, heel warm. Nu al, dus in de zomer zal het een zweethok zijn denk ik. Het enige wat ik nog moet doen is de tent in de grond verankeren. Kan helaas mijn boormachine nergens vinden in huis, anders had ik het al gedaan.
  3. Beste lezer, mijn naam is Johan en ik kom uit Tilburg, Nederland. Sinds vorig jaar in het bezit van een Vespa 75th anniversary 50cc scooter. Eindelijk ging een lang gekoesterde wens in vervulling met het kopen van de Vespa. Ik hoop op dit forum wat meer te leren over de techniek van de Vespa, en misschien leer ik mensen kennen om leuke tochten te ondernemen. Ik heb een speciale motor garage tent gekocht voor de Vespa. De Vespa stond eerst in mijn woonkamer, ook leuk, maar de katten vonden het geweldig om met de Vespa te spelen. De tent is overigens een goede aankoop. Stevig doek en waterdicht! Tent is op de foto te zien. Groet, Johan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...