Ga naar inhoud
Vespaforum.be

jukkie

Leden
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jukkie

  1. Voor dochterlief een LX50 4T (2010) gekocht en ik moet zeggen rijd als een trein, maar na het starten gaat de benzinemeter omhoog en gaat het lampje van de rechterrichtingaanwijzer constant te branden. bij het bedienen van de richtingaanwijzer werkt het gewoon, maar deze problemenkomen alleen na het starten. Bij het omzetten van het contact zonder te starten blijft de benzine meter het juist aangeven en blijft dat lampje uit. Iemand een idee?
  2. In het display van dochterlief haar vespa blijft het rechtse lampje van het knipperlicht constant branden. Knipperlichten werken wel gewoon alleen blijft het rechtse constant branden ook al geeft ze geen richting. Het gaat ook niet knipperen als je rechts knipperlicht bedient. Links knippperen doet hij gewoon zoals het moet. Iemand een idee waar ik begin met zoeken.
  3. Mijn naam is Jörgen woonachtig in het mooie zeeuwsvlaanderen tegen de Belgische grens. Ik ben 51 jaar oud, maar de scooter is voor dochterlief Voor dochterlief een vespa c38 bj. 2010 km.stand 9100 aangeschaft en voordat er problemen zijn is het fijn om op zo'n forum als deze te mogen zitten. Ik voel de eerste technische vraag al aankomen, maar die zal ik op het juiste forum zetten tot horens
×
×
  • Nieuwe aanmaken...