Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Wot

Leden
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Wot

  1. deze hier aan de onder kant van het blok. Al zou ik de afmetingen hebben kan ik er online een laten maken..
  2. @Daan dankjewel! Dit onderdeel had ik toevallig nog liggen van de vorige eigenaar. Heb ehm weer aan de praat gekregen. Loopt rustiger en klinkt zachter. Ben de veer onder aan het blok van de gashendel kwijt geraakt enig idee waar ik deze kan kopen?
  3. De ontsteking en starter doen het naar behoren. Er was al meer aan het blok zoals de kickstarter die niet werkte. Nu stuiten ik op die cilinder. Die is niet helemaal oke of denken jullie daar anders over?
  4. Blok is nu uitelkaar.. Denk dat de cilinder naar niet meer te redden is? Weet iemand toevallig waat ik een nieuw kit kan halen?
  5. @Daandankje voor de tip! Heb ehm los gekregen! Nu de rest nog van t blok..
  6. @Ed75 dit topic had ik al gezien. Moer heb ik los maar ik kan de poulie er niet af schuiven ofzo.
  7. @Daan Bedankt voor het antwoord! We gaan ehm dan maar opnieuw opbouwen en even schoonmaken. Weet jij toevallig hoe ik de onderste poulie loskrijg? En het vliegwiel moet ik hiervoor een vliegwieltrekker voor halen of is hier een andere manier voor.
  8. Beste, ik heb nu een tijdje een vespa pk50 automaat. Helaas is deze nu gesneuveld. Waarschijnlijk iets met de ontsteking en startmotor die niet goed meer op t vliegwiel staat. Nu was mijn vraag weet iemand toevallig een modern scooter blok wat onder mijn vespa past? Dan bouw ik ehm om naar een betrouwbaarder modern blok. met vriendelijke groet Wouter
  9. Beste, Ik heb een vespa pk50 laatst nieuw kleurtje gegeven en aan de praat gemaakt, hij reed rond de 40 45. Nu had ik de scooter uitgeleend en die persoon heeft er met weinig benzine op gereden. Helaas loopt ie nu nog maar 20 weet iemand waar het hier mis gaat? kan het zijn dat er vuil in de carburateur is gekomen? Ik hoop dat iemand mij kan helpen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...