Jump to content
Vespaforum.be

Jws

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jws

  1. Dit is een oude topic, maar heb hier een vraag over. Ik heb een benzinelek wanneer de lucthstelschroef open blijft staan. Wanneer ik deze helemaal toe draai bij stalling is er geen lek. Hoe demonteer ik de carbu? (PK 50XL2) Ring losdraaien bij inlaat en carbu gewoon eruit trekken?
  2. & wat zou het probleem zijn dat hij niet in versnelling 3&4 wilt gaan?
  3. Dank u frederik. Chassisnummer gelijkvormigheidsattest en op kader zelf komen overeen. V5x3t.... Op inschrijvingsbewijs van vorige eigenaar stond bouwjaar 1983 en dit heeft mijn verzekering nu ook overgenomen. Dus ik was fout dat jaartal op gelijkvormigheidsattest staat Klopt het dat id plaatje juist voor het vliegwiel op de kap staat?
  4. Hai iedereen ik heb vorige week een vespa pk50 (xl?) gekocht. Gelijkvormigheidsattest zegt van 1983 maar als ik zoek op internet zie ik andere tellerbakken op vespa's van die periode. Nu is mijn vraag is de mijne zo goed als origineel? Motorisch heb ik ook een probleem: Hij houdt in op lage toeren & hij springt niet in versnelling 3 &4 Wat zou dit kunnen zijn? alvast bedankt
×
×
  • Create New...