Jump to content
Vespaforum.be

Ivesoasisbeach

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  vespa GTS300

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ivesoasisbeach's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. dank voor de reacties iedereen, heb me een HPE 2019 Super Sport tweedehands gekocht, zit nog wat garantie op dus da's ook leuk meegenomen :-)
 2. ok perfect dank u wel voor de tips !!
 3. wat een aardige reactie pdvd...daar zit ik zeker op te wachten ! En ja, er zijn altijd mensen die niets van electriciteit kennen, waaronder ikzelf, ben er zeker van dat jij van bepaalde zaken ook gene zak vanaf kent waar ik wél iets van weet ... :-)
 4. dank je wel Marc, ga me es informeren bij een shop die zoiets plaatst...
 5. Hallo heeft toevallig iemand een Garmin Zumo 660 of 590 of zo op z'n GTS 300 staan en daar toevallig een foto van ? Ik heb momenteel zo'n gps van mijn bmw 1200 GSA en wil die feitelijk ook graag gebruiken op de Vespa maar weet niet of het technisch mogelijk is om het er op te monteren
 6. t voila, deze is de mijne, GTS 300 HPE Super Sport, zo snel mogelijk die lelijke topkoffer er af halen en hem inschrijven. Hij is nog binnen garantie, had een beetje trillingen op het stuur, mogelijks misschien de bandendruk te laag, was niet meer gecontroleerd sedert april dit jaar, of misschien omdat die bak er op stond... Nu binnen bij de dealer voor het 1000 km onderhoud en dan gassen hé :-) Beetje aanpassen omdat ik nu OP iets zit (bij mijn GSA BMW heb ik een veiliger gevoel als ik daarmee onderweg ben) maar hopelijk kan ik dat gewoon worden...
 7. voila hierbij dus mijn eerste vespa gekocht vandaag, een matgrijze 300 GTS Super Sport... Valt me op dat het ding écht traag is vergelijken met mijn motor dus da wordt aanpassen, maar door de lage snelheid zie je wel méér van de omgeving... Vandaag binnengebracht bij de dealer in Hasselt voor z'n eerste onderhoud, 't smaakt in elk geval naar meer, dus wordt vervolgd :-
 8. hallo weet iemand of een acrapovic voor een 14-19 gts 300 ook past op de nieuwe HPE 2019/2020 ?
 9. blijkbaar is er ook een serie tussen 2015 en 2017 die problemen heeft met trillingen in het stuur ? Te maken met die andere voorvork ? toch maar beter een 2018/2019 kopen waar alle kinderziektes uit zijn ?
 10. dank voor de reactie Pilaf dank voor aanbod Wilby maar zou eerder voor ABS versie kiezen...
 11. Ik zie het bos door de bomen niet meer... Als ik het goed heb, is de GTS 300 sedert 2010 in productie... iK ben me wat aan 't orienteren op de aanschaf van een tweedehandse, maar zou even van jullie willen horen wélke bouwjaren zeker niet (was er niet iets met een "slechtere" voorvork waardoor ze op een bepaald moment teruggekeerd zijn naar de "oude" voorvork' ? Welk bouwjaar was toen getroffen ? ) Of zijn er bouwjaren of versies die absoluut te vermijden zijn om één of andere reden ? Of die net wél aan te raden zijn ? en dan heb ik het niet over een exclusiever kleurtje hier of daar of een rekje dat in één of ander bouwjaar "standaard" er bij is, maar méér over belangrijke technische verschillen in de motor zelf die belangrijk zijn, of zoals aangehaald, die voorvork, of andere ? ... Vanaf welk bouwjaar had je sowieso standaard ABS ? Wat met die Sport en Supersport zitten daar belangijke technischeverschilen tussen ? Je ziet, een hoop vragen... Dank alvast voor jullie respons !
 12. hallo Ik lees graag even mee, ben eigenlijk gans mijn leven al auto- en motorgek, voornamelijk Mazda mx-5 (4 stuks gehad,) én BMW gs Adventures (3 stuks gehad), maar de laatste tijd is Vespa me wat aan 't bijten... één keer met zo'n 50 cc ding gereden met de kinderen, was eigenlijk wel leuk, maar ben meer in de mood voor een GTS 300 ... maar ben me nog aan 't orienteren, géén idee of ik er werkelijk één ga kopen de komende maanden, we zien wel ....ga direct al wat informatie proberen te vergaren in het technisch topic, want met al die versies en bouwjaren pfieeeuww :-)
×
×
 • Create New...