Jump to content
Vespaforum.be

HarmVespa

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HarmVespa

 • Rank
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PK 50 XL

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  Nederland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tripple post. Nieuwe pickup erop gezet en vonkt nog steeds niet met boormachine half ingedrukt. Maar vespa doet het helemaal niet meer. Slaat niet meer aan..
 2. Heb de groene draad tegen het blok gehouden en vonkt. Niet goed dus, kan van de tekst niet wijzer worden, zeggen ze nou dat de spoel kapot is? bougie vonkt bij boormachine laag of hoogtoerig, tussenin geen vonk. https://sites.google.com/site/vespaamsterdam/ontstekingsproblemenoplossen
 3. Als ik boven op de carburateur remmenreiniger spuit dan valt de scooter uit. Terwijl ik daar de pakking heb vervangen, moet dan iets lucht ontsnappen waar dat haakje doorheen gaat? Iemand die alle pakkingen van de Dellort 16.15f weet? Kan geen exploded view vinden ;( pickup moet ik nog ophalen.
 4. Ondertussen heb ik al wel gereden (rijdt goed), maar nog steeds stationair niet goed. Wanneer hij even 10 seconden stationair mooi loopt dan trek ik het gas open en blijft hij heel lang hangen in de toeren, soms moet ik ik de stationairschroef zelfs weer terugdraaien en valt hij spontaan uit wanneer hij zin heeft. Ik moet nog valse lucht controleren.. Tijdgebrek/andere prioriteiten momenteel :p De pickup, kan ik die doormeten of hij goed functioneert?
 5. Hij doet het inmiddels... En het onregelmatig lopen klopt. Rijdt gewoon goed, maar stationair niet, valt hij zomaar uit en na gas geven gaat ie terug naar stationair in hogere toerental. Iemand een idee?
 6. Hallo, Ik heb een Vespa PK50XL ter reparatie staan, hij zou alleen wat onregelmatig lopen.. Maar hij geeft geen enkel teken van leven. Ik zet de brommer op contact en dan met een boormachine draai ik het vliegwiel aan, maar wanneer hoger in de toeren dan vonkt de bougie niet meer. Na wat speurwerk dacht ik dat het de bobine wel eens kon zijn, nieuwe opgehaald, maar nog steeds dezelfde probleem. Uiteraard verschillende bougies geprobeerd, maar iedere bougie vonkt niet meer bij hogere toeren middels de boormachine op het vliegwiel. De scooter heeft nog niet 1 slag gemaakt. Wat kan het probleem zijn?
×
×
 • Create New...