Jump to content
Vespaforum.be

Dimitri España

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Dimitri España

 • Rank
  Newbie

Scooter Gegevens

 • Mijn Scooter(s)
  Vespa GTS 125 SuperSport

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Zonhoven
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Vespaciao om eerlijk te zijn, kan ik jou antwoord bevestigen, hier hetzelfde... Zelfs bij stilstaan ga je vooruit met de vespa...
 2. Hey guys, Vraagje, een vriend van mij heeft een gtsie 125cc van bouwjaar 2010 met om en beide 15000km, de mijne, een gtsie 125cc Super van bouwjaar 2011 met ongeveer 15000km op de teller. Na langs elkaar te rijden, merk ik, dat zijne opmerkelijk sneller rijd (hij haalt me los op mijn topsnelheid +/-110km op teller). Enig idee wat ik hieromtrent kan doen? Niet dat ik 130 wil scheuren, verre van, maar zou toch ook geïnteresseerd om zo vlot te kunnen rijden. Heb groot onderhoud gedaan en nieuwe luchtfilter laten steken, dus daar kan het niet aan schelen. Ik hoor het graag!
 3. Heb mijne nu 2 maandjes geleden, denk ik, gekocht (2dehands weliswaar). had 11750km op de teller staan en heb er nu 14700km gedaan. Weet wel dat ik de 3de dag dat ik haar in bezit had al rechtstreeks naar zee ben gebold, en dat van Midden-Limburg regio Genk. Dus dat was direct een zware(440km heen en terug). Ook woon en werkverkeer +/- 18km enkel en dan in het weekend en tijdens mijn vrije tijd is het praktisch alles Vespa wat de klok slaat, dus voor boodschappen (vervoerbaar natuurlijk), bezoeken, uitstapjes met mijn vrouw en dochter, pak ik de Vespa. Ik denk dat ik op die manier richting de 8 à 9 000 km per jaar ga rijden. But Enjoying it to the fullest!!
 4. Jij gaat plezier beleven makker, ik weet nog toen ik mijn eerste brommer had op mijn 16de... Kilometers gevreten man!! Niets was te ver hahaha... Veel veilige km's Victor!!
 5. Whatsup guys, Zo even voorstellen, Dimitri is de naam, sinds een maandje of 2 trotse eigenaar deze vespa 125 Super, al ontzettend veel plezier mee beleefd, alleen en met 2, het is dan ook mijn dagdagelijkse woon-werkverkeer vriend en natuurlijk ook in mijn vrije tijd, laten we het zo zeggen, ik gebruik mijn auto bijna niet meer. Momenteel heb ik de top koffer eraf gehaald, gewoon voor 't zicht, vond leuker en sportiever uitzien ;-) Akrapovic, graag aub, maar dat klinkt momenteel als toekomstmuziek in de oren, 't is ook een prijselijk blazerke hé :-D Voila c'est ça, hoop hier leuke topics tegen te komen... Ciao Ciao Vespa Ciao
×
×
 • Create New...