Jump to content
Vespaforum.be

Blue3630

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Blue3630

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Vc Azzurri Maasmechelen
 • Mijn Scooter(s)
  GL 150

Persoonlijke Gegevens

 • Land
  België

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Voila, de dees zijn het. Zal zeker reviewen als ze erop liggen!! Grtz
 2. Hey bedankt voor de reactie, nu de Sava's toch aan bod zijn gekomen. Zoals ik het lees is Sava en Mitas samen gegaan en gaan ze onder de merknaam Sava door. Iemand van mijn club heeft ze liggen de Sava mc18. Heeft er eind mei in Italië door het droge en natte weer gereden en hij was positief over de prestaties . Kheb ze ineens zelf besteld om ze eens te testen. Kwa prijs zijn ze vergelijkbaar met de S1 van Michelin. Ben benieuwd.
 3. Thanks voor de reactie P. Nu ik rij niet veel met de Vespa. Ik wil hem gewoon wat specialer maken. De S1 had ik op mijn px. Voor de langere tochten. Grtz
 4. Beste Ik ben op zoek naar banden "white walls" met een sportiever profiel voor onder mij GL 150. Heeft hier iemand soms ervaring mee dan mogen jullie dit gerust delen hier. CST, Sava, ...weatherman van schwalbe maar deze zijn nergens of moeilijk te krijgen. Alvast bedankt!
 5. Blue3630

  Vespa p200e

  Frame PX 200e Motor idem. Bij deze de rechtzetting! @pdvd
 6. Blue3630

  Vespa p200e

  Vraagprijs 3500€!
 7. Beste forumleden Ik ben op zoek naar een vnb, vbb, GL (zeg maar model met ronde billen). Originele of donormotor is niet van belang. Is voor de ritjes in clubverband. Betrouwbaarheid wordt vooropgesteld. Ik zou graag mijne p200 ruilen of voorstel met opleg eventueel.(hij is ook te koop) Linkje naar de p200
 8. Blue3630

  Vespa p200e

  De Vespa verkeert in uitzonderlijke staat. Uitgerust met: Gele koplamp Tubeless velgen Sip (nieuw) Nieuwe banden Michelin S1(nieuw) Uitlaat Pinasco Bronzen accenten 200cc motor Momenteel staat er een origineel (nieuwer model) zadel op. datum eerste inschrijving 1985. Documenten aanwezig. Vespa is volledig custom opgebouwd. Weggewerkte pinkers Hierdoor verschilt hij uiteraard aan een originele p200e. Motor na revisie 2000 km gelopen Foto's spreken voor zich.Vespa is te bezichtigen in Maasmechelen (Be) Voor informatie over de Vespa mag u mij vrijblijvend per mail contacteren. Richtprijs 3700€ Reden van verkoop: Aankoop ouder model vespa. Ruilvoorstel mogelijk.
×
×
 • Create New...