Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Thomas78

Leden
  • Items

    300
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Thomas78

  1. Niet herlakken...gewoon zo laten...of..hier en daar schuren.. zoutzuur erop en wat buiten laten staan...of met een brandertje de lak bewerken...de Vespa badges eraf en originele LML badges erop. 

     

  2. De oliekeering kant vliegwiel is vernieuwd na sluiten van de carters...twee keer zelf...sproeiers zijn vrij...een paar keer gecontroleerd...ander carbu is geen verandering, alle pakkingen carbu vernieuwd...andere ontsteking,  benzinedarm,  bougie enzo geprobeerd...mogelijk een fout gemaakt bij het sluiten van het blokje misschien...? 

  3. Ik heb bij mijn Pinasco 215 blok met Pinasco 26/26 carbu de kickstarteras vervangen. Verder heb ik niets aangepast. Nu start het blokje direct. Alleen krijgt het blokje geen macht met de luchtfilter. Zonder wel. Ook een andere carbu, ontsteking, bougie en benzeindarm brengen geen oplossing.  Gaatje benzine tank is vrij. Voor het vervangen van de kickstarteras nooit een probleem ondervonden. Iemand een tip? 

  4. 8 uren geleden, Skidmark zei:

    Het blok is zojuist gesplitst. Veel koolafzetting op de zuiger. Hierbij dan een foto :).

    maar zelfs een nieuwe krukas? Dat gaat dan flink in de kosten lopen 🙈

    20221229_141512.jpg

    Denk anders...een nieuwe krukas kan je veel geld besparen.

  5. 3 uren geleden, Pieter_Vespa VNB zei:

    Prima, die Bajaj moet eruit... Waar vind je de BGM kit?

    Flytech blijkt een stuk duurder te zijn, is dit de moeite op een VNB? Ik vind op de website dat dit voor racing zou gebruikt worden?

    Alle tips welkom, graag bestel ik asap een nieuwe kit.

     

    thx 

    Vespa en asap...geen goede combinatie vrees ik

     

  6. Dat is plug and play. Op de originele vork. Remtrommel wordt vervangen door een exemplaar met schijfrem van Crimaz. Met hetzelfde uitzicht als de originele.  Een uurtje of twee werk (na het eens gedaan te hebben), goed ontluchten en klaar. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...