Jump to content
Vespaforum.be

Thomas78

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Excellent

2 Followers

About Thomas78

 • Rank
  Lid

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Classic Vespa Club Geraardsbergen
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125
  Vespa Sprint Veloce

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Geraadsbergen
 • Land
  België

Recent Profile Visitors

1,370 profile views
 1. Met decapant...zo heb ik mijn Sprint Veloce twee maal moeten doen nadat er teveel stof in de Owatrol zat . Dan heb ik hem gewoon bij een lak bedrijf in de matte vernis latten zetten.
 2. Hoeveel km heeft je blokje? Welke type en jaartal? Misschien kan je beter een totaal revisie doen...maar reken dan maar op een 600 a 750 euro aan vervangstukken...en dan moet je het zelf doen...laten doen door een zelfstandig hersteller zal de prijs opdrijven...Google en YouTube zijn Uw beste vriend...of zoek een Vespa vriend met de nodige kennis in Uw buurt...en steel met je ogen ;-).
 3. Nero, Ik als "kuisfreak" rij niet in de regen, anders moet ik uren kuisen met oorstokjes en tandenstokers in aanslag...je kent mij toch ;-) .
 4. Ik heb een lange tijd, 5000km, met de voorband in de verkeerde richting, gereden. Nadien een nieuwe band in de juiste richting erop gelegd, zelf gedaan op de tubless velg wat geen aanrader is met maar één groot meer zwak bandenijzer, maar geen verschil gevoeld in rijeigenschappen met de Px 215 setup.
 5. Respect voor jouw naslagwerk en jouw bevindingen. Top!
 6. Thomas78

  Scooter hefbrug

  Als je een HBM brugje koopt raad ik je ook een grote partij o-ringetjes te kopen...na een paar keer omhoog trappen lekken ze (zo goed als) allemaal. Een compleet nieuwe cilinder kopen zegt HBM als het buiten de garantieregeling voorkomt. Ik heb, zoals zovele, een nieuwe cilinder gekocht maar mijn Vespa goeroe heeft mij de tip gegeven dat je op 5 min gewoon een o-ringetje kan vervangen en probleem opgelost. Wel niet vergeten hydraulische olie bij te vullen.
 7. Thomas78

  Spaco vs dellorto

  Link naar deze investering :-)?
 8. De officiële Parmakit verdeler van België is nu Robyn Racing. Misschien kan die helpen. https://www.robynracing.be/
 9. Djuuu...te laat. Eindelijk eens een eerlijke Px aan een correcte prijs. Hopelijk is hij bij de juiste liefhebber terecht gekomen.
 10. Lap...de markt van de 200 blokjes stuikt inéén :-).
 11. Op mijn Ts. Maar mijn Sprint Veloce komt er ook een Crimaz op tegen volgende zomer. Foto's volgen als ik thuis ben.
 12. Ik heb de Crimaz schijfremkit en dat werkt super! Wel icm een Bgm pro demper en Bgm veer.
 13. Ik heb nog een goedkope replica liggen. Deze heb Ik vervangen door een origineel exemplaar...pm maar bij intresse voor foto's.
×
×
 • Create New...