Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Thomas78

Leden
 • Aantal items

  165
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Thomas78 last won the day on May 6

Thomas78 had the most liked content!

Community reputatie

48 Excellent

2 Volgers

Over Thomas78

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 05/16/78

Scooter Gegevens

 • Scooterclub
  Classic Vespa Club Geraardsbergen
 • Mijn Scooter(s)
  Vespa PX 125
  Vespa Sprint Veloce

Persoonlijke Gegevens

 • Woonplaats
  Geraadsbergen
 • Land
  België

Recente bezoekers van dit profiel

627 profielweergaven
 1. Setje P200 carters

  Zoals zovelen...mocht er iemand toch zin hebben om zijn goede p200 carters te verkopen in plaats van stof te laten verzamelen laat maar horen. En anders worden het nieuwe Pinansco carters. Maar eerst even de speld in de hooiberg proberen te zoeken:-).
 2. Groeven In Carter

  Iemand een goed adres in de buurt van Zele waar ik eens kan langs gaan om mijn carters te laten herstellen als dit nog de moeite is tenminste :-). Ook de draad van twee van de vier cilinderstangen is misbruik:-(.
 3. Vespa Primavera ‘78 O-lak

  Zonde...gewoon in je garage zetten en 's avonds af en toe met een glaasje wijn genieten terwijl je hem koestert als dat tot de mogelijkheden behoort. Als de kinderen later groot zijn is het ook nog eens een mooie herinnering en hebben zij een uniek stuk om met te rijden.
 4. PX 125 valt terug

  100 km/op gps...straf 125 blokje :-)....dat heb ik nooit gehaald. Zelf niet met een Sip Road 2.0 :-(. Net zoals een standaard 200 blokje dit maar zelden haalt.
 5. Vespa p 125 x 1978

  Niet dringend maar wel welkom...mocht er iemand een Vespa P125X van 1978 weten staan hoor ik het graag...of een P200E van hetzelfde jaar(Als 125 ingeschreven). Het betreft het model zonder pinkers.
 6. Sip Road 2.0 200cc

  Niemand die een in goede staat verkerende Sip Road 2.0 op overschot geeft voor een P200 Blokje?
 7. platte band lml200

  Ik heb mijn tubless velgen zelf voorzien van andere banden na 5000km. Met één bandenijzer en bandenvet een hels karwei. Ik heb 3 wespen en eerlijk gezegd voel ik niet het verschil tussen tubless rijden en niet tubless rijden met op alle 3 de Michelin City Grip Winter banden.
 8. Stuurkap Vespa Ts

  Niemand die een stuurkap geeft liggen van een Vespa Ts?
 9. Stuurkap Vespa Ts

  Niemand die een stuurkap geeft liggen van een Vespa Ts?
 10. Tank Vespa Sprint Veloce

  Gevonden. Mag dicht.
 11. Werksteun motor largeframe

  Gevonden. Mag dicht.
 12. Werksteun motor largeframe

  Voor ik een nieuwe zou bestellen even hier proberen of er niemand eentje op overschot heeft liggen. Ik zoek een werksteun voor een Px, Ts, Sprint Veloce blokje enzo in te kunnen zetten. Mvg, Thomas.
 13. Tank Vespa Sprint Veloce

  Dank je. Maar Ik heb ondertussen mijn originele tank heel erg mooi gekregen met heel veel geduld en en nog meer cocktail makende bewegingen :-).
 14. White tire paint

  Ik zou er persoonlijk afblijven. Als het is zoals met verfstiften destijds ben je meer bezig met het bijwerken na een rit dan rijden. Liever wat langer sparen. Maar een Michelin City Grip Winter heeft geen witte flank maar wel een super contact met het wegdek.
 15. GT125 - 1963 met schade

  Wat is jouw vraagprijs?
×