Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Jim

Leden
  • Items

    45
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Jim

  1. Hierbij mijn ervaring, het betreft een Gts 250.

    Vorig jaar vering vooraan vervangen door malossi RS24, grote tevredenheid. Zo groot dat ik heb beslist heb om dit jaar ook achteraan nieuwe vering te steken. Op aanraden van mijn dealer voor Malossie Twins gegaan. Op het eerste zicht opnieuw een enorme verbetering. Betere wegligging, stabieler rijden, beter nemen van bochten enz...

    Maar na enkele langere ritjes toch moeten constateren dat er een achterzijde van de medaille is. Daar deze Malossi's zo hard zijn afgesteld, meer en meer last gekregen van rugproblemen. Zelfs op " zachtste" stand ingesteld zijn ze toch beenhard. Zeker als je een lichtgewicht bent zoals ik, en je altijd alleen rijdt.

    Heb ze er ondertussen dus terug afgegooid...

    ...maar wou zeker ook niet de originele er terug op zetten, en ben terechtgekomen bij de Bitubo's WMB

    Lijkt mij tot nu tou een goeie keuze. Ze zijn veel minder hard, maar kwalitatief toch een stuk beter dan de originele vering. Nu nog de ideale afstelling vinden, maar ze zijn traploos instelbaar en na een ritje vna 260 km afgelopen weekend ( met dank aan VCMaasmechelen), alvast geen problemen meer ondervonden aan de rug.

    Jim

  2. Heb voorvering besteld, 180 euro, transport inbegrepen. Momenteel wel probleempje met voorafbetaling, ze hebben een nationaal rekeningnummer doorgegeven en geen iban-rekeningnummer. Heb gemaild, en wacht antwoord af.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...