Ga naar inhoud
Vespaforum.be

TKO

Leden
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten die geplaatst zijn door TKO

  1. Weet je EriX, ik ken je inderdaad niet en dus ontging de sarcastische ondertoon me een beetje (veel). 't Is ook nogal warm om hard na te denken. Toch ben ik blij te horen dat de échte EriX veel sympathieker is. ;-)

    Allez, nu meen ik het echt: I rest my case en nog m'n excuses voor het off-topic gaan en voorbarige conclusies te trekken.

    Alsook no hard feelings van mijn kant.

  2. @ EriX:

    Ik vind dat (zeker) wanneer je lid bent van een club je moet openstaan voor andere meningen en respect opbrengen voor eender welke Vesparijder (of motorrijder in het algemeen). Respect is waar het jou aan ontbreekt. Je kan ADVIES geven. Da’s nog iets heel anders dan mensen uitmaken voor janetten, sukkelaars, snobs en fashion victims. En dan beweren dat een Vespa niet is voorbehouden aan een bepaald “soort” mensen.

    Het feit dat jij een jammerlijke schuiver hebt gemaakt geeft jou niet het recht anderen te stigmatiseren. Dat is ieders eigen verantwoordelijkheid!

    Dus, als ik het goed begrijp, ga jij eens goed lachen wanneer een - volgens jou onderbeschermd - clublid tegen het asfalt gaat tijdens één of andere rondrit? Ja jong..

    Een vrouw die wordt aangerand omdat ze een kort rokje verkiest, moet achteraf ook niet komen klagen zeker?

    Soit, I rest my case. Ik ga niet eindeloos zitten discussiëren.

  3. om te beginnen hebben de meesten van dat soort nooit een motorpak aan maar wel hun trendy vestje of armani kostuum. Meestal ook van die idiote helmen die compleet geen bescherming bieden en zo kan ik nog uren doorgaan. En neen, een Vespa is niet voorbehouden aan een bepaald soort mensen. ik merk dit enkel op, maar dat mag blijkbaar niet gezegd worden want hier zitten veel van dat "soort" (dat ik opnoem) op het forum. ;-)

    Sorry, maar dat vind ik een belachelijk en zielige opmerking. En al zeker voor iemand die lid is van 3! Vespaclubs.

    Ik ga er dan ook van uit dat je de hele Mod-beweging – die voornamelijk om de laatste nieuwe modegrillen draaide - ook verafschuwt?

    Man.. man.. man… En dan klagen als er eens iemand niet terugwuift. Wie is hier eigenlijk de snob? Diegenen die leven en laten leven? Of de Vespisten die vinden dat Vespa's exclusief zijn voorbehouden aan een select clubje mensen?

    BTW Moet eerlijk gezegd de eerste Vespist nog tegenkomen met een motorpak en/of gesloten helm aan. Met dit weer al helemaal niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...