Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Il Paperino

Leden
  • Items

    344
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Il Paperino

  1. net nog een scooter tegen gekomen, wel geen wesp maar bij 0° dikke groet en een knik van wederzijds respect want er zijn er maar weinig die nu rijden :-)

    We waren met meer dan 500 op de baan gisteren " bikerparade Jubelpark ", helaas was ik de enige met een scooterke tussen al die Harley's, Ducati's en al die Japanners ;-))

    12012013nr3.jpg

    Uploaded with ImageShack.us

    12012013nr2.jpg

    Uploaded with ImageShack.us

  2. Als openbaar vervoer geen optie is en de vrouw lekker warm met de wagen naar het werk rijdt zit er maar één optie op en dat is VESPA ;-))

    De ijskoude temperaturen zijn niet zo erg, enkel je rijstijl wat aanpassen en hopen op niet teveel ijsplekken en dan lukt dit wel... maar inderdaad moet ge hier wat zever verkopen want veel vespa's kom je niet tegen dezen tijde...

  3. Sommige van die gasten reageren raar op al die plastiek die in hun Vespa's zit. Heb ook al gemerkt dat hun handen vaak vastgelijmd zitten aan het stuur.

    ja idd , er zijn er wel die dag zeggen hoor , maar het zijn der nie veel , zo ontstaat er idd een verschil tussen de vespa rijders !

    door zulke mannen geven we kommentaar op de nieuwe vespa's ;

    groetjes kathy

    Is inderdaad spijtig , ik rijd ook met zo en plastiek vespa en moet toegeven dat er veel zo zijn. Maar moet helaas ook zeggen dat er ook zo mensen zijn met clasic of andere vespas.

    - Inderdaad, ik kruis 's morgens naar het werk ook af en toe een zwarte px, en telkenmale zeg ik wel een goeiedag, helaas plakken zijn handjes nagenoeg vast op het stuur... ik denk dat het echt wel niets te maken heeft met wat je rijdt, het ligt m.i. aan de persoon...

  4. "Ik heb mijn gps wel iets te hard gevolgd, en een zandweggetje in het polderland iets onderschat. met volgend resultaat:"

    Dag Gette, nu zie ik eens waar je gps is gemonteerd en dit enkel met zuignap ? Blijft toch goed vasthangen na die hopelijk zachte valpartij...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...