Ga naar inhoud
Vespaforum.be

stevenbo

Leden
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door stevenbo

  1. Op 24/5/2021 om 12:57, dave zei:

    ik heb ook een spaanse t5 zonder pin (champignon), ik ga een nieuw gat boren en steek er een pin in eens ik een deftig zadel gevonden heb.

    geen ervaring met die conversie... evidente vraag misschien maar gaat dat zadel er niet te kort uitzien? ben benieuwd naar het resultaat

     

    De eigenaar stuurt mij nog de afstand tussen de voorste bouten van het scharnier tot de bouten van het slot; Zo kan ik een beetje inschatten tot waar het zal gaat komen. Bij mijn T5 is dat 59cm.

  2. Hallo,

     

    ik heb net een T5 gekocht en hij is zo goed als volledig in orde. Alleen de kilometerteller (inclusief toeren en benzine meter) doen een beetje raar. Ze werken tot een bepaalde hoogte (kilometerteller tot 70KM/H) en dan vallen ze terug. De benzinemeter staat vol op 3/4 en leeg op 1/4de. Het lijkt mij geen mechanisch probleem te zijn eerder iets electronisch. Is dit nog op te lossen? Heeft er iemand ervaring met de vervanging van SIP (https://www.sip-scootershop.com/nl/product/kilometerteller-lml_26664200) en is deze makkelijk te plaatsen?

    Bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...