Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Tleilax

Leden
  • Items

    252
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Tleilax

  1. Het waren wel schoon fotokes, zenne ;-)

    Ik geloof dat die jongedame in kwestie niet echt content was tijdens de classicscooter rit dat jaar, er zijn geloof ik wel een paar (enkel positieve) opmerkingen over geuit, dacht ik, behalve door de Schelm die vond dat dergelijke 'ondeugende' fotokes niet op een forum thuishoren, begrijpe wie begrijpe kan ???

    @Kennyscooty: niet opnieuw, he ;-)

    Soit, terug on-topic...

    Ik zie regelmatig een Cameo PX (ni de Q) rijden op de Antwerpesesteenweg - Kapelsesteenweg, zo rond 16.45, en een zwarte GTS in de Nieuwdreef in Merksem, ietsjes later... Da's misschien diezelfde van aan't dokske ettelijke berichten terug. Hij houdt inderdaad geen rekening met voorrang van rechts ;-(

    Soms ook een donkergrijze PX (zo een nieuwer model met Schijfrem) ergens op de Bredabaan, en een aantal meiden hebben van die LX 50cc brommerkes en staan daarmee regelmatig aan het benzinestation over het Sint Michielscollege...

    Voor de rest, zie ik eigenlijk meer Moto's rondrijden dan Vespa's

  2. Ik begin er ook meer en meer te zien:

    's morgens op de Lage Kaart, een zwarte GTS

    in de vooravond in de buurt van de muziekacademie in Merksem: een mauve (of aubergine ofzoiets onduidelijk) GTS

    Vroeger in diezelfde buurt een PX met een engels vlag op 1 van zijn billen

  3. Hmmm...

    Zondag in Kapellen of Hoevenen of Kalmthout ofzoiets een jonge man zien rijden, met een oudje, mooi gerestaureerd in een beige kleur met een rieten mand achteraan. Die verschoot precies wel om mijne PX te zien, maar heeft toch teruggezwaaid.

    Voor de rest, enkele bekenden: Erix; Frank, Rob, An & Bob, en nog enkele die ik altijd vergis met anderen ;-)

  4. Deze namiddag rond 16.00 voor de deur van motowinkel Van Roosbroek in Merksem een aangenaam gesprek gehad met een zekere Sven, en zijn Nederlandse vriendin. Zij reed met een heel recente grijze PX125, en hij met een GL ofzoiets, met de hand in't donkergroen geschilderd en een striping vanvoor op het beenschild, met een PX200 eronder en een vrij mooi klinkende pijp. Faes, hij zou jou kennen, hij vertelde mij dat hij vroeger in Ekeren woonde, en recent naar Brasschaat is verhuisd. Hij rijdt ook al heel lang met Vespa.

    Soit, toffe kerel, plezant gesprekske. Spijtig dat we beide niet veel tijd hadden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...