Ga naar inhoud
Vespaforum.be

mgent

Leden
  • Items

    1.903
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten die geplaatst zijn door mgent

  1. Heel tevreden voor en achter. Wanneer je een pluimgewicht bent, zullen de achterste veren stroef overkomen. Maar zijn goed af te stellen in vijf standen. Voorste kan je de veer regelen en de demping.

    Goedkoopst ga je ze vinden bij SIP. En nu niets meer, of ik heb aandelen bij Malossi ;-)

  2. Beetje handigheid, vooral de linker vraagt iets meer werk, aangezien je de luchtfilter wat dient los te zetten. verder, onder het zadel een moer losdraaien, en dan onderaan één. Nieuwe er op en afstemmen.

    Vooraan, wiel er af om makkelijk te werken, plaket los maken en twee bouten losdraaien.

  3. Eigenlijk heel simpel, afblijven.

    Die module dient eigenlijk om op het circuit te gaan, en heb je weinig aan in het dagelijkse rijleven. En verder moet je alles kunnen afregelen op een testbank om het een beetje optimaal te maken.

    Die module maakt het mengsel rijker of armer en kost alleen maar extra benzine en verbruik.

    Ken iemand die het allemaal heeft geprobeerd en uiteindelijk terug naar af is gegaan omdat dit het beste was en is.Sneller kan je hem toch niet maken wegens de begrenzer welke je niet kan uitschakelen.

  4. Wie is deze oetlul, welke we gisteren van in Scherpenheuvel, tot in Diest tegen hoge snelheid steeds opmerkten op het fietspad?

    Wel gast als je op deze manier de meisjes wil imponeren... eens goe op uw bakkes gaan en het zal snel gedaan zijn. Vespa of geen vespa !

    IMG_7455.jpg

  5. Zoals ik al schreef, sleutels van gts zijn gecodeerd. Dus als er ook maar iets verkeerd gaat met je gts,zware panne,probleem, en je niet meer kan starten kan je door het ontbreken van de keycard en de mastersleutel je gts niet meer terugzetten of je blauwe sleutel updaten.

    In de bruine sleutel zitten alle codes en gegevens over je vespa. Alleen met die sleutel en de card kan je een nieuwe sleutel laten bijmaken.

    Dit zijn ingebouwde veiligheden tegen oa diefstal. En zonder die verdere gegevens zal ook Piaggio je niet verder (kunnen) helpen.

  6. Dat betekent dat indien er iets gebeurt met je vespa, je hem niet meer kan starten, want de sleutels zijn gecodeerd. Je hebt steeds de bruine nodig. Dus informeer maar waar die andere is gebleven bij degene waar je hem hebt gekocht

  7. Ik hoop voor jou, dat je de bruine sleutel hebt. Heb je alleen de blauwe, ben je de pineut.

    De bruine is immers de masterkey. Daar zit het decodeersysteem aan vast.

    Jekan je tot een vespadealer wenden, om bij Piaggio aan extra sleutels te geraken.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...