Jump to content
Vespaforum.be

'Slecht' aantal kilometers Vespa ET2 ?


Recommended Posts

hey Vespafanaten,

Ik ben van plan om een occassie Vespa ET2 aan te kopen. Aan aanbiedingen is er geen tekort in België. Ik vind dit zeer elegante scooters, dus ik wel er gerust tot 1500 Euro aan spenderen.

Nu is mijn vraag naar de kenners op dit forum: "hoeveel is voor jullie het maximum aantal kilometers dat jullie zouden aanvaarden op de teller bij de aankoop van een occasie?" Gemiddeld zijn de ET2's die te koop staan, zo'n 4 a 5 jaar oud.

Kan er iemand mij zeggen wat de slijtonderdelen zijn bij een ET2, en om de hoeveel kilometer die moeten worden vervangen?

Bedankt!

Rikatje

Link to post

Binnekort verkoop ik mijn Vespa ET2 Cappucino editie.

Wat ik kan vertellen is dat er rond de 25.000 km een andere cilinder wordt gestoken en voor de rest moet hij om de 5.000 binnen voor een onderhoud. Dan veranderen ze de bougie,olie,filters enz... Voor de rest zijn dit heel betrouwbare Vespa's die je weinig zorgen geven.

Als je interesse moest hebben. HIj is van 2003 en heeft rond de 7.000 km.

groetjes.

Link to post

slijtage onderdelen: remschoenen, vario gewichtjes, koppeling, riem...

Het zijn best goede scooters. Ik ken zelfs iemand dat zijn km-teller 2x heeft laten rondgaan. (toen was er het beste wel af)

Link to post

1500 Euro voor een ET 2 ? Dan moet hij wel pico-bello zijn en mag hij niet meer dan ca. 7.500 Km op zitten hebben hoor. Voor die prijs zit je op een goeie ET4 occasie van na 2001 (ZAPM19).

Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...