Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Gps


Nico dm

Aanbevolen berichten

En als je je telefoon wilt gebruiken als navigatie zijn dit hele fijne houders. Geen goedkope Ali kwaliteit en goed/snel te monteren op de spiegel stang of bij voorkeur achter het windscherm. Heb zelf model M in gebruik (https://www.manos-libres.nl/product/manos-libres-model-m/) en daar zitten alle brackets bij voor scooter, motor en fiets, de houder is snel over te zetten.

https://www.manos-libres.nl/product-category/telefoonhouders/

  • Like 1
Link naar reactie

Niet-flexibele GSM houdertjes zijn niet zo gezond voor de stabiliteitssensor van de camera in je gsm (weet ik helaas uit ervaring).

 

 

 

 

 

 

 

(Mor, GPSsen zin vur jan... 🤘😎)

aangepast door Frederik9111
Link naar reactie
8 uren geleden, Frederik9111 zei:

Niet-flexibele GSM houdertjes zijn niet zo gezond voor de stabiliteitssensor van de camera in je gsm (weet ik helaas uit ervaring).

 

Dank voor de waarschuwing 👍, wist dat niet en heb net even het eea opgezocht. Het is inderdaad een groot probleem bij de moderne telefoons. Gebruik zelf een oude telefoon met tomtom mobile in de houder maar ben toch nieuwsgierig naar de dempende werking van het rubber van mijn houder. Zal eens een app installeren welke dat meet en het vergelijken met de auto. 

Link naar reactie
Op 1/12/2022 om 22:07, W650 zei:

Dit is volgens mij wel iets handig en is niet zo groot op de Vespa : https://eu.beeline.co/pages/beeline-moto  iemand ervaring mee ?

Beeline is de absolute max en met de makkers rijden we er al een paar jaar mee: ideaal om enkel rijrichting te weten en wanneer je moet aftaaien.  terug naar de eenvoud en genieten van de omgeving ipv naar een schermde te gapen.  Kan GPX inladen en delen, of ook gewoon op de app ingeven.  Geen flitscamera's etc, enkel basics.  Toestel kan je makkelijk paar dagen mee rijden qua batterij, maar hij pakt wel beetje energie van je smartphone maar ook quasi heel de dag rijden zonder bijladen.

 

aangepast door N!Ce
Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...