Jump to content

Gps


Nico dm

Recommended Posts

En als je je telefoon wilt gebruiken als navigatie zijn dit hele fijne houders. Geen goedkope Ali kwaliteit en goed/snel te monteren op de spiegel stang of bij voorkeur achter het windscherm. Heb zelf model M in gebruik (https://www.manos-libres.nl/product/manos-libres-model-m/) en daar zitten alle brackets bij voor scooter, motor en fiets, de houder is snel over te zetten.

https://www.manos-libres.nl/product-category/telefoonhouders/

  • Like 1
Link to comment

Niet-flexibele GSM houdertjes zijn niet zo gezond voor de stabiliteitssensor van de camera in je gsm (weet ik helaas uit ervaring).

 

 

 

 

 

 

 

(Mor, GPSsen zin vur jan... 🤘😎)

Edited by Frederik9111
Link to comment
8 uren geleden, Frederik9111 zei:

Niet-flexibele GSM houdertjes zijn niet zo gezond voor de stabiliteitssensor van de camera in je gsm (weet ik helaas uit ervaring).

 

Dank voor de waarschuwing 👍, wist dat niet en heb net even het eea opgezocht. Het is inderdaad een groot probleem bij de moderne telefoons. Gebruik zelf een oude telefoon met tomtom mobile in de houder maar ben toch nieuwsgierig naar de dempende werking van het rubber van mijn houder. Zal eens een app installeren welke dat meet en het vergelijken met de auto. 

Link to comment
Op 1/12/2022 om 22:07, W650 zei:

Dit is volgens mij wel iets handig en is niet zo groot op de Vespa : https://eu.beeline.co/pages/beeline-moto  iemand ervaring mee ?

Beeline is de absolute max en met de makkers rijden we er al een paar jaar mee: ideaal om enkel rijrichting te weten en wanneer je moet aftaaien.  terug naar de eenvoud en genieten van de omgeving ipv naar een schermde te gapen.  Kan GPX inladen en delen, of ook gewoon op de app ingeven.  Geen flitscamera's etc, enkel basics.  Toestel kan je makkelijk paar dagen mee rijden qua batterij, maar hij pakt wel beetje energie van je smartphone maar ook quasi heel de dag rijden zonder bijladen.

 

Edited by N!Ce
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...