Jump to content
Vespaforum.be

op ralenti bijna geen licht meer en ook pinkers werken nauwelijks?


Recommended Posts

Heb na het plaatsen van een nieuwe "standard piaggio" ontsteking op mijn BGM177 setup het probleem dat ik nog nauwelijks licht krijg op ralenti...  ook pinkers werken bijna niet dan.

Nieuwe Piaggio ontsteking , nieuwe batterij , nieuwe spanningsregelaar...geplaatst

Ik vermoed één van de spoelen op die nieuwe ontsteking die niet deugd? Of anders gedemagnetiseerd vliegwiel? alhoewel alles prima werkte voor ik de nieuwe ontsteking liet plaatsen

Iemand nog een idee?

Groetjes

Ronald

Link to comment

Meet het voltage voor rechtstreek uit de stator es na (blauw en zwart). Afhankelijk van het toerental moet dat variëren tussen 15~40v. Indien dat het geval is er met de stator niks mis en kijk je vervolgens naar de regulator (zeker dat je geen 6V exemplaar gestoken hebt?).  

 

 

 

Link to comment
16 minutes ago, Frederik9111 said:

Meet het voltage voor rechtstreek uit de stator es na (blauw en zwart). Afhankelijk van het toerental moet dat variëren tussen 15~40v. Indien dat het geval is er met de stator niks mis en kijk je vervolgens naar de regulator (zeker dat je geen 6V exemplaar gestoken hebt?).  

 

 

 

Nope regelaar is 12v 5-pins net zoals er inzat..ik zal het ns meten  thx Fre!

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...