Ga naar inhoud
Vespaforum.be

La bella italia of met de vespa door Toscane


lambrettasam

Aanbevolen berichten

  • 4 weken later...

Voila,

Onze reis naar Toscane is geboekt.

Een tof hotelletje (Le Renaie) en 4 dagen lang 2 LX'en ter beschikking om lekker rond te toeren.

Natuurlijk zal er ook een bezoekje aan het Vespa-museum bijzitten!

Na die drie dagen gaan we verder met de auto de streek verkennen (Piza, Firenze...)

Kijken er al naar uit!!!!

Link naar reactie

Idem, Gert!

Heb zonet de bevestiging gekregen voor 2-weken Toscane, 1 week aan zee en 1 week in het toscaanse binnenland. Beiden een B&B.

Toeval of niet ben ik ook op Kalitumba travel uitgekomen. Zonder het hier eerst tegen te komen.

Ik moet zeggen dat het toch een pak goedkoper uitkomt wanneer je alles rechtstreeks zelf boekt. Kalitumba haalt zijn vespa's voor de Toscane trip o.a. in San Gimignano bij de volgende Vespa Rental Shop: http://www.bellinibruno.com/rental-sang ... -vespa.htm

Voor de 2e week (verblijf + vespa-roadtrip) kwam ik 90 euro per persoon goedkoper uit. Kan je toch al wat meer Chianti mee kopen.. :-D

By the way: Waar is het vespa museum gelegen dat je aanhaalt Gert?

Groeten,

Link naar reactie

Hoi, wij rijden met zijn 3'en door naar Pisa na de Wereld vespa dagen in Zell am See. Logeren in een 4 sterren hotel met ontbijt. 3 nachten voor 100€ per persoon. maandag komen we aan en donderdagnacht vertrekken we weer richting België. We gaan daar 4 dagen genieten van het mooie uitzicht. En hopelijk is dit jaar het museum open als we daar zijn. Zo'n reis kan niet stuk.

Link naar reactie

Wij hebben dit vorig jaar gedaan, maar we hebben alles zelf geregeld. Wat Italiaans kunnen babbelen is hierbij wel een pluspunt natuurlijk.

Wij vertrokken elke dag vanuit onze camping in San Gimignano, elke dag een andere route (oa in de Chiantistreek). De vespaverhuurder was in San Gigmignano zelf. Mijn vriendin haar ouders hebben ons in Verona afgezet (met mobilhome), daarna trein en bus richting SG. Trein en bus vooraf regelen is een aanrader (behalve als er net op de dagen dat je een trein nodig hebt, staking is). Voor meesten hier zal dat geen probleem vormen, aangezien ze met de wagen zullen zijn.

Zelf regelen is natuurlijk extra werk, maar bespaart je ook veel geld in vergelijking met een reisbureau.

http://www.bellinibruno.com/rental-sangimignano/services.htm

http://www.selvadelletorri.com/ITA/camping/campeggio_home.php

Omdat mijn vriendin haar rijbewijs nog niet heeft, hadden we maar 1 vespa, maar als je beide een rijbewijs hebt, is het beter om elk een vespa te nemen.

Het is lastig om voortdurend naast de bestuurder te kijken (om te zien wat er voor je gebeurt) en de hele tijd links of rechts kijken is ook niet zo goed voor je nek.

Voor 1 dag gaat dit nog, maar vanaf dag 2 beginnen de lichamelijke klachten.

Link naar reactie

Gearchiveerd

Dit topic is nu gearchiveerd en gesloten voor verdere reacties.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...