Ga naar inhoud
Vespaforum.be

vespa 18 jaar oud


Aanbevolen berichten

Als je een 18 jaar oude Vespa kan kopen die goed rijd en er als nieuw uitziet... en heel weinig kilometers heeft gereden...voor een redelijke prijs...doen !!!

Je hebt natuurlijk ook Vespa's van 18 jaar oud... met mankementen die er slecht uitzien en helemaal afgetrapt zijn...tegen te hoge prijzen...

Leeftijd speelt geen rol...bekijk het net als bij mensen : je hebt "mensen van 50" die er goed uitzien met heel veel levenskracht, energie en gedrevenheid.

En je hebt "mensen van 50" die helemaal afgeleefd zijn...geen energie en levenslust meer hebben, vlug moe en opgeleefd zijn, ...versleten voor hun tijd ;) 

Dus, je moet helemaal geen schrik hebben om een "18 jarige Vespa" aan te kopen, die nog in de fleur van zijn leven is en waar je nog lang mee kan rijden :)

leuke-nachtlamp-scooter-italian-flag-3d.jpg

  • Like 2
Link naar reactie
On 5/21/2021 at 8:44 PM, Participatie9 said:

Allen, ik heb een mooie vespa 125 cc op het oog voor een redelijke prijs. Hij is wel 18 jaar oud maar ziet er als nieuw uit en heeft heel weinig km's (altijd binnen gestaan, nieuwe batterij, nieuwe bougirs). Vraag: is leeftijd een probleem? 

Hoi, je zet dit onder topic 'modern scooters'. Over welke vespa gaat het? Een ET2? GtL? 

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...