Jump to content

Vespa HPE Werkplaatshandboek


motorhan

Recommended Posts

Weet iemand waar je een werkplaatshandboek voor de HPE in het Nederlands kunt downloaden. Ik heb het van het Duitse Vespa forum kunnen halen maar is dan in het Duits. Niet onoverkomelijk,  maar Nederlands leest voor mij net wat makkelijker. Inmiddels uitgeprint ruim 300 pagina's. en best veel plaatjes dus dat is ook wel weer handig.

Op dat Duitse forum staan overigens net als hier soms handige tips.

Link to comment
  • 2 weeks later...
Op 10/12/2020 om 11:44, Schuitro zei:

Ben ook op zoek geweest maar ook alleen de Duitse versie kunnen vinden.

Dan moeten w3 het daar mee doen tot er ergens een NL exemplaar is. een dealer zal het best hebben maar de meeste zijn niet zo behulpzaam om dat met en klant te delen 

het gaat mij niet om grote reparaties aan de scooter uit te voeren maar voor de kleinere dingen zodat je vooraf een beetje weet wat te doen of te verwachten.

Link to comment

Ok, dat heb ik helaas niet.

Denk ook niet dat Piaggio of een Piaggio werkplaats je dat gaat geven, is een beetje hetzelfde als de bakker vragen om het recept van z’n brood.

Beste wat je kan vinden is denk ik een engelse handleiding.

Link to comment

Op you tube vind je anders zat filmpjes van o.a Robbert bij West coast motors die laat toch wel veel zien waar je wat aan hebt. die Bakkers denken er dus anders over.  Hier zijn het soms echt koekenbakkers niet allemaal natuurlijk er zijn er ook die je wel willen helpen. en waarom is het in Duitsland wel te zien  ligt ook aan de importeur denk ik .

Maar niet getreurd hoor  we doen het er mee wat we hebben en kunnen. en je leert ook veel van de doe het zelvers hier op het Forum.

 

  • Like 1
Link to comment
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Op 12/2/2021 om 16:38, Progetto 300 zei:

Kan je een link posten hiervan ?

De link er van kan ik niet meer vinden maar ik heb het als PDF opgeslagen dus dat kan ik je mailen als je een emailadres op geeft mijn email j.tosses@upcmail.nl  met vermelding Duit Vespa werkplaatshandboek.

Link to comment
  • 9 months later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...