Jump to content
Vespaforum.be

Vespa Dealer Den Bosch NL


Wilby

Recommended Posts

Voor onze Nederlandse vrienden, ik ben  begonnen aan de restauratie van een VNB4 Misa die blijkbaar verkocht is geweest in Den Bosch Nederland.

Het logo staat op de linkerbil maar helaas er ontbreken 1 of 2 letters. Iemand die daarover iets weet. 

 

 

 

HWSl+8EjQnegos+qrmG9RQ_thumb_23a9.jpg

 • Like 1
Link to post

Je kan via Delpher erg veel van de oude Vespa advertenties vinden, en in een aantal van die advertenties staan alle Vespa dealers van dat moment vernoemd. Leuk om eens te speuren op die site!

(ook erg handig bij bv onderzoek naar je familie/stamboom)

 • Like 2
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By mr160
   Scan Advertentie 1965 met Prijslijstje 

  • By gem
   OP de Expo van 1958 had je een stuk dat Oud Belgie heette.Ik was toen 7 jaar en dacht nog niet aan scooters en heb dit dus gemist:-(

  • By sidvespa
   Ik weet dat de kans klein is maar  wil toch proberen
   Zoals te titel vermeld ben ik op zoek naar oude postkaarten van Vespa , liefst originele die gedrukt werden in opdracht van piaggio om reclame te maken , deze zijn te herkennen aan hun achterkant meestal staat hier een bedrukking van het oude piaggio teken of de tekst vespizzatevi 
   meestal zijn ze ook gedrukt door de drukker "Dita giuseppe Lang S.p.a " zie eerste foto 
    
   grtz sidvespa 
    
  • By Mathiaz
   De kleinkinderen van Miss Vespa 1955 zoeken een leuk kado voor hun groot-moeder (Miss Vespa) en groot-vader (deelnemer van de 12uur van Brussel). Ze zijn op zoek naar: een mooie vespa van die jaren waar ze met de klein-kinderen mee op de foto kunnen, of enkele oude vespa's die dit koppel wil begeleiden naar de feest-locatie, vespa ride out met een club op die dag (28/7/05) of iemand die nog een kader van een oude vespa heeft liggen, ...
   Hieronder vinden jullie de mail die ik heb gekregen. Kan er iemand helpen?

   "Na ons telefonisch onderhoud,Mijn ouders zijn namelijk op 28/07/2005 50 jaar getrouwd.Vroeger hebben onze ouders zelf een vespa gehad en in een club geweest.Mijn papa heeft de 12 uur van Brussel nog gereden in 1954 en mijn mama was Miss Vespa in 1955.Misschien voor een origineel cadeau,dat ze die dag worden opgehaald door mensen die een vespa hebben.Of dat er misschien bij U of in de club foto's kunnen genomen worden van ons(de kinderen dus ) en de kleinkinderen met Vespas natuurlijk.O als uhet nief erg zou vinden.Daar U ook lid bent van een vespa club kunnen we misschien daar eens afspreken ,wie weet zijn er nog mensen lid die mijn ouders gekend hebben( de namen zijn Arnold Van der Linden en Marcella Kennes Kriezels), toen ook lid waren van een vespa club?Heb de originele foto's van mijn mama en papa met de vespa hier bij ons thuis(kunnen krijgen met een smoes),Dat zou pas leuk zijn?Verder misschien kaders of dergelijke te verkrijgen?
   Graag een berichtje of een seintje terug ,en wie weet heeft U ook nog een idee voor een originele dag ,terug in de tijd met de vespa.

   Alvast bedankt voor de moeite
   Graag een seintje terug

   Fam Caluw -Van der Linden Depauw
   Goedetijdstraat 50
   2660Hoboken
   tel;03/8252020
   gsm 0477/470500
  • By dafalgan
   Hallo mannen ,

   ik weet een groot rond oud vespa schild te koop staan , er is een klein beetje schade aan , klein beetje brokken van de emaille ,waar de schroeven gevestigd waren . Het zou een bord moeten zijn van rond de jaren 50 ( rond wit met blauwe letters en in het rood service ) de vraag prijs is 350 € , wat denken jullie ?
   duur ? is het bord de prijs waard?

   groetjes Steven
×
×
 • Create New...