Jump to content
Vespaforum.be

Nieuw, en meteen een vraag. Als dat mag?


Recommended Posts

Goede morgen samen,

Mijn naam is Luuk, en heb altijd een liefde gehad voor die ''leuke Vespa'tjes'' sinds ik op vakantie ging naar Italie. Ik ben 33 jaar oud, en kom uit Nederland. Nu ik wat ouder ben, en goed gesetteld, vind ik dat het tijd wordt om er zelf een aan te schaffen. Ik zoek een Vespa die motorisch goed is, het liefste reeds gereviseerd. Qua looks hoeft het niet ''moeders mooiste'' te zijn want ik heb zelf de mogelijkheid hem cosmetisch geheel op te laten knappen.

Na wat zoeken, ben ik een interessante Vespa VNB 125 uit 1963 op het spoor gekomen. Motorisch geheel gereviseerd, met kenteken papieren voor Nederland (ook reeds hier geregistreerd). Maar daar komt het grote probleem: Ik val op de Vespa om hoe hij uitziet, maar kan niet er door heen kijken of dit een verstandige keus is. Ik heb wel een uitgebreide fotoreportage van de revisie en wederopbouw van de Vespa, dus alles ziet er redelijk betrouwbaar uit...

Wat zeggen jullie? gevoel volgen en hopen op een goede uitkomst, of heel erg veel research gaan doen, met de kans dat hij straks verkocht is?

 

Mvgr

 

Luuk 

Link to post

WTF... 

Wilt ge uw eigen gedacht goedpraten door de mening te vragen aan anderen over iets waar je geen foto's, gegevens, prijs over kwijt wilt?  Raar.

Groetjes, nero. 

Link to post

😂  rustig nero , rustig …

je hebt mensen die een positieve stimulans nodig hebben om oud ijzer op te kopen 😂😂

doe maar jongen , ‘t is ne goeie scooter en hij rijdt super 👍👍

  • Haha 1
Link to post

Je moet er eerst een kopen om naderhand te weten of je bedrogen bent of niet, ik kan u verzekeren bij de tweede die je aankoop ga je heel wat kritischer zijn en leren uit je vorige ervaring. Als je een beetje dit forum doorloopt ga je sowieso al vele valstrikken ontwijken. Maar het blijft een gok, is geen exacte wetenschap. En inderdaad indien je hier een mening vraagt zou het helpen om een paar foto te plaatsen. Oordelen over een Vespa op foto is al niet makkelijk, dus zonder foto's en exacte gegevens , hopeloos.

 

 

 

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...