Jump to content
Vespaforum.be
Sign in to follow this  
Timxl2

? Raar probleem ?

Recommended Posts

Ik heb vandaag mijn motorblok onder mijn xl2 vandaan gehaald om er een 75cc cilinder op te monteren.

dat is allemaal gelukt , maar nu er alles onder zit kan ik hem niet starten met Kickstarter en ook niet in de versnelling.

Het lijkt wel of ze niet zijn aangeloten.

met de Kickstarter draait de ventilator ( van de lucht koeling ) ook niet mee , maar als ik aan de ventilator draai voel ik wel weerstand van de zuiger in de cilinder.

Ben verders niet aan de Kickstarter geweest  , en ik weet niet wat ik nu verkeerd doe?

Heeft iemand een idee?

Share this post


Link to post

Hoe je het beschrijft lijkt het een koppelings probleem 

grtz sidvespa

  • Thanks 1

Share this post


Link to post

koppelingskabel te hard aangespannen

 

  • Like 2
  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Ik zal hem vanavond eens los gooien.

maar wel vreemd , ik heb niks aan de afstelling gedaan .

Share this post


Link to post

... of de spie aan de koppelingszijde afgebroken. 

Groetjes, nero. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post

Ik voel me eigen een beetje stom , de buitenkabel zat niet goed , die zat niet goed in zijn zadel.

Simpeler kon niet:rolleyes:

Share this post


Link to post

Been there done that ;):P

grtz sidvespa

  • Haha 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...