Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Bardalh additief bij benzine


Filientje!

Aanbevolen berichten

Da's alleszins geen goeie reclame voor de installateur...

Goed dat ze de fout toegeven en rechtzetten. Eerder uitzondering dan regel helaas de dag van vandaag, en al zeker op een 'tuning'-kit

  • Like 2
  • Bedankt 1
Link naar reactie

Ik kan verkeerd zijn maar in deze is Maskes de installateur, ik denk dat indien je producten van een gerenommeerde tuner zoals Bolag installeert je er op vertrouwd dat deze ok zijn. Bolag geeft toe dat er een productie fout is, misschien moest Maskes de toleranties gecontroleerd hebben, maar eerlijk indien ik zoveel geld uitgeef aan onderdelen ga ik er vanuit dat deze ok en top zijn. Ik moet wel zeggen dat er een wereld van verschil is tussen de 25 jaar dat ik Alfa, Porsche en Rover V8 race motoren bouwde, nooit geen problemen gehad met de kwaliteit van de onderdelen. In de Vespa werelds is dat wel efkes anders, héél veel rommel op de markt. Maar blijkbaar komt het goed en zijn er nog (H) eerlijke tuners.;)

  • Like 3
Link naar reactie
  • 3 weken later...

nooit geen problemen gehad met de kwaliteit van de onderdelen.

 

Zal hopelijk toch zijn; “ nooit problemen gehad met de kwaliteit van de onderdelen” anders is het altijd ellende geweest:lol:.

Maar je hebt gelijk er is heel erg veel bagger te koop. Ik denk dat dat iets te maken heeft met het verschil in segment.

  • Haha 1
Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...