Jump to content
Vespaforum.be

Gps


Gilbert

Recommended Posts

Absoluut de TomTom Rider 550, ongetwijfeld!!! Heel makkelijk, snel corrigerend en de mogelijkheid om de intensiteit van het bochtenwerk in te stellen. Routes opmaken via een gemakkelijk TomTom Drive op je laptop en feilloos over te zetten naar je gps.

  • Like 2
Link to post
1 uur terug, Gilbert zei:

Ja ik ben niet zo technische aangelegd kan je niet gewoon van a naar b over kleine wegen dank bij voorbaat 

Is helemaal gemakkelijk om te bedienen! Je kan, zoals ik aangaf, kiezen hoe intens je route van A naar B moet zijn... met één vingertip. Helemaal niet moeilijk!

  • Like 1
Link to post

Tomtom 500 is duidelijk de betere, enig verschil met 550 is dat deze wereldkaarten heeft. Ook tomtom app op smartphone werkt goed doch kan je niet bedienen met handschoenen... en of de trillingen van een vespa goed zijn voor je smartphone is ook maar de vraag. Oude tomtom riders worden ook niet meer allemaal ondersteund en zijn 2dehands nog prijzig. 

Link to post

Indien TS een smartphone heeft, is hij stukken beter af met een Tomtom Vio. Schermpje op je spiegel klikken en bediening op je smartphone. Ideaal om van A naar B te rijden. Maar laat je niet vangen aan de prijs, hier verkoopt men dat ding voor 169 terwijl je het voor 99 kan krijgen.

Overigens de TT 500 is een toestel dat je alleen bij dozenschuivers kan vinden. Voor de prijs moet je het niet laten want ze kosten beiden het zelfde. Doorverkoop prijs van de 550 zal ook steeds hoger zijn.

Edited by marc9820
Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...