Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Evenementen: Vakantie salon


sindo

Aanbevolen berichten

Vakantie salon
Datum: 02/09/19 00:00

Gastland van het vakantiesalon dit jaar is Italië.  Voor de gelegenheid wordt er op zaterdag 09/02 iets speciaals voor de Italiaanse scooters gedaan.  Er komt een bewaakte parking aan hal 5 + krijg je een gratis inkom, dus massaal allen daarheen :)

https://www.vakantiesalon.eu/

 

Grtz

 

Sindo

 



Vakantie salon
  • Like 2
Link naar reactie

Italië is inderdaad een "prachtig land" om te bezoeken en te ontdekken. en de Italiaanse taal behoort tot één van de mooiste ter wereld ;)

De Italiaanse keuken is uitgebreid en verrukkelijk. en Vespa's en Lambretta's zijn "iconisch" en zijn zonder twijfel de "mooiste ontworpen" scooters der scooters :)

40980-1024__29794_1491026481.jpg

i-love-italy.jpg

  • Like 2
Link naar reactie

Ga nooit naar "Bella Italia" . het weer is er veel te mooi. de meer dan 7000 km kust is er veel te prachtig en de zee te blauw. de mensen zijn er veel te gastvrij en te gezellig.

Italië heeft veel te mooie meren. de natuur is er veel te adembenemend. de "gelato" is er veel te lekker. er is teveel kunst en cultuur. en de keuken is veel te gastronomisch.

De Italiaanse steden zijn veel te oud en de bergen te hoog. de wijn en de koffie smaken er naar niets. dus : zet het aub uit je hoofd om ooit naar Italië te gaan reizen.  ;)

Ga dus nooit naar dat "vreselijke Italië" met al z'n lelijke eilanden. zodat mijn vrouw en ik, in alle rust, kunnen genieten, van dit prachtig, onvergetelijk Zuid- Europees land :D

depositphotos_60641515-stock-illustration-italian-symbols-in-heart-shape.jpg

  • Like 1
  • Triest 1
  • Haha 1
Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...