Ga naar inhoud
Vespaforum.be

Testoratie 50n


stefan vna

Aanbevolen berichten

Half 2017 kocht ik een 50n voor mijn dochter heel de motor gereviseerd en alles vernieuwd zodat hij met haar 16 e verjaardag helemaal klaar was.  Ze is er mee beginnen rijden op 17 november en op 22 november rijden ze haar van de baan.  Verzekering geeft maar 1000€ en hiervoor kan de garagist hem niet maken.  Voor mijn dochter dan maar een primavera gekocht en ikzelf : HEB TERUG EEN PROJECTJE

 

 

2D644D68-307A-4D62-9B81-EF10DAF096E8.jpeg

2AE55859-31F1-4355-AE86-CFCBBB1CEAEE.jpeg

FEC560FE-BC6D-42E9-A41F-ED39DCAAF2D6.jpeg

31C7CFFA-77B8-4CF4-A306-AA515CF4D57E.jpeg

  • Like 3
Link naar reactie

vandaag zijn mijn eerste onderdelen aangekomen.

als eerste heb ik de koppeling veranderd.  de vorige bleef heel vaak hangen wanneer ik de koppeling introk.  ik heb er nu eentje van feredo gestoken.  wat me wel opviel was dat ik ze er moeilijk inkreeg en wanneer ik ze er opnieuw wilde uithalen dit niet ging.  heb dan de boel maar dicht gegooid.  

is er nu een gemakkelijke manier om te testen of de koppeling goed werkt zonder dat ik de motor onder de vespa moet monteren.  ik heb geen zin om alles te monteren om dan te ondervinden dat ze weer niet goed werkt.

ik heb ook bij sip een volledig beenschild en vloerplaat besteld.   daar gaan we morgen aan beginnen.  hier heb ik ook nog een vraagje.  daar ik een nieuw beenschild plaats moet er dus ook een nieuwe neus op.  als ik kijk naar de aftermarkets op sip en maskes zijn deze steeds voorzien van een extra stuk staal om in het beenschild te lassen.  is er ook een andere manier om dit te plaatsen want ik heb geen zin om in het nieuwe beenschild een gat te slijpen.  zou ik dit kunnen verlijmen met epoxy voor carrosserieonderdelen?

 

stefan

image.jpg

image.jpg

Link naar reactie

Feredo, frodo of ferero. Gebruik gewoon piaggio plaatjes. Meest simpele drieplaats koppeling als je motor niet extreem getuned is.

  • Like 3
Link naar reactie

Ik denk niet dat het de bedoeling is van een gat in u beenschild te slijpen om het neusstuk te plaatsen. Op dezelfde manier als dat je een beenschild/vloerplaat plaatst, gaatjes in boren en puntlassen.

  • Like 1
Link naar reactie
  • 1 maand later...

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...