Ga naar inhoud
Vespaforum.be
JoinkeGTS

Nieuwe Vespa GTS 125

Recommended Posts

Bedankt voor het aanvaarden van mijn lidmaatschap. Woensdag mijn eerste Vespa gekocht in Boechout. Een GTS 125 - Dolomiti grijs. Één dezer leveren ze. Nummerplaat en verzekeringen reeds in orde. Hopelijk beleven we er veel plezier mee. Enige waar ik nog niet uit ben is of ik de zijdelingse valbaren ga aanschaffen...

  • Like 2

Deel dit bericht


Link naar bericht

Welkom met je nieuwe GTS...waar uiteraard veel plezier mee te beleven valt...zijdelingse valbaren zijn goed voor de sier en om je billen (van Vespa) een beetje te beschermen (lakschade).

  • Like 2

Deel dit bericht


Link naar bericht

De eerste kilometers zijn gereden. De voorbije dagen gewoon worden aan de manier van rijden. Wat een plezier! Had het al vele jaren eerder moeten doen... Verlof is nu achter de rug. Morgen eens mee tot aan mijn werk rijden. Een iets langer tochtje. Nu mijn vrouw nog overtuigen er ook eentje te kopen... Kunnen we samen op pad.

  • Like 2

Deel dit bericht


Link naar bericht

Door het goede weer en het vele plezier. De tweede dag op rij met de Vespa naar het werk gereden. Wat een plezier en ontspanning na een dag werken. Veel relaxer dan met de wagen. Genieten van de zon en de natuurlijke verkoeling tijdens het rijden. Ik ben fan en zoals reeds eerder geplaatst: ik had het al vele jaren eerder moeten doen. Ben blij dat ik gekozen heb voor de GTS, lekker robuust en aangenaam rijgevoel.

  • Like 1

Deel dit bericht


Link naar bericht

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×