Ga naar inhoud
Vespaforum.be
Mokonzi

Amerikaanse importheffing op Vespa

Recommended Posts

Italianen woedend over Trumps mogelijke invoerheffing op hún Vespa

Alsof de president van de Verenigde Staten hoogstpersoonlijk op hun lange tenen is gaan staan, zo venijnig reageerden Italianen toen zij The Wall Street Journal opensloegen. Daarin lazen zij dat Donald Trump het gemunt heeft op hun nationale trots: de Vespa.

Vooral de hoogte van de heffing - 100 procent - wekt ongeloof in Italië. Als Amerikaanse importeurs het dubbele moeten betalen voor hun 'Made in Italy', wordt het praktisch onmogelijk te concurreren. Niet voor niets kelderde de aandelen Piaggio donderdag op de beurs van Milaan. De Italiaanse premier Gentiloni riep op tot kalmte, 'want belastingen en protectionisme zullen nooit een remmende werking hebben op kwaliteit; echte kwaliteit kent geen grenzen'.

https://www.volkskrant.nl/buitenland/italianen-woedend-over-trumps-mogelijke-invoerheffing-op-hun-vespa~a4481415/

  • Triest 2

Deel dit bericht


Link naar bericht

Het wordt hoog tijd dat "den Donald" zijn termijn "erop" zit want zijn "bovenkamer" is echt aan "vervanging" toe...hij ligt met iedereen 'overhoop' en zoekt met alleman 'oorlog'.

Hij zou misschien beter "siliconen-taxen" heffen op de "opgespoten pornosterren-actrices" met wie hij tussen de lakens heeft gelegen... of nog moet gaan liggen :D

  • Bedankt 1
  • Haha 7

Deel dit bericht


Link naar bericht

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen

×